Dyrlegen var i går veldig fornøyd med åssen kreftkulen hadde responderert på medisinene, den var både blitt mindre og fastere, så opperasjonen for og få den fjernet ble gjennomført i går.

En veldig nervøs matfar hadde time for kontroll/oppersasjon kl 9, og hentet Frøya igjen kl 20 så det ble en lang dag for begge.

Frøya var veldig sliten og omtåket forståelig nok, og ville bare ligge rett ut på sofaen, og så den dumme skjermen da.

hvorfor har dere gjort dette mot meg?

opperasjonen er i følge dyrlegen vellykket, og hele kulen har blitt fjernet, så nå venter 2 uker med ro, noe som jeg tror kan bli en stur utfordring nå ho begynner og kvikne til, opperasjonssåret sitter jo som kjent under fremfoten, og skal helst ikke ha så mye bevegelse de første dagene/ ukene.

Men det er godt og være ferdig med første del, nå gjenstår en cellegiftkur på 12 uker, som starter etter at stingene er fjernet, vi har fått time for kontroll neste uke, og satser på at alt er på stell da, er vi heldige er såret grodd ordentlig til badesesongen starter for alvor.

Jeg vil også gjerne takke for alle gode meldinger vi har fått her og på facebook, det har varmet godt med god oppmuntring.

Sliten.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.