Det ble en våkenatt natt til mandag, da jeg var redd vinden skulle ta hovedantenna mi, den sto han av, men bare delvis, den måtte til slutt gi delevis tapt, og står nå med en kraftig bøy/knekk, men fungerer fortsatt, aner ennå ikke om det lar seg gjøre og rette den uten og måtte bytte rør, men det er en stor jobb hvis rørene må byttes, uansett må noe gjøres, for den kan ikke stå slik.

Men rund kl 01 skjedde det mere, hørte ett voldsom brak, og løp da ut, og fant drivhuset slik som dette, det rev seg løs fra plattingen og var på god vei over til naboen, ble da nødt til og bare finne det første og beste repet i garasjen, og binde det fast i hekken, så nå spørs det om det blir noen chili i år?

Dritten kommer tydligvis aldri alene, ingen god start på 2022, men dette kunne jeg vært spart for, drivhuset er såpass ødelagt så det spørs om det er reparerbart.

Tror aldri det har blåst så kraftif her som det gjorde i natt, både antennen og drivhuset har stått an av ved stormkast tidligere, men nå, jeg vet ikke, er bare veldig fortvilet, 2 av hobbyene rett i dass? det føles i allefall sånn ut. Takk for opperksomheten.

One thought on “Helvetes vindfull natt”
  1. ✨Så flotte bilder på bloggen!!✨✨
    Men,så synd med ødeleggelsen etter uværet! Håper du får fikset det igjen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.