Vel så er det ett nytt år igjen, egentlig burde jeg vel da si ett nytt år med nye muligheter, og love meg selv at nå skal alt gjøres, og være superpositiv til alt, men jeg frykter heller at 2022 kommer til og bli ett beintøft år på alle måter.

Nå skal jeg ikke starte året med og svartmale alt og bare være negativ, men det er årsaker til at jeg tror dette blir ett tøft år, men vi må bare prøve å gjøre det beste vi kan å gå på med rak rygg.

Men jeg har ett stort mål i år, og det er å komme meg på minst en litt lengere tur i villmarka, å det frister med boksjø igjen, en fantastisk fin og øde plass, og ikke så ille langt unna, så en kanotur på en 4-5 dager der hadde vært kanon, hvis jeg klarer og få med noen på det.

Ellers har jeg startet året med en sjukemelding, pga behandlig av en senebetennelse i hofta som jeg har slitt litt med i mange månder, og håper nå jeg skal klare og bli kvitt den.

Dette gjør at jeg må holde meg mest mulig i ro, så dagene kan bli litt lange, godt jeg har hf redioene og pusle med, men Frøya er ikke enig i at ting skal taes med ro når matfar er hjemme hele dagen.

Men likevel, en liten veldig rolig tur i nabolaget har vi likevel fått til, måtte gi meg til slutt av hensyn til husfreden 🙂

Det er begrenset hvor mange godtebitsøk ute som inne, klarer og erstatte innspeksjon av hvem såm har gått rund i nabolaget.

Som dere ser har vintern tatt en liten tur i år også, å godjenta digger det, rule seg runt i snøen er bare helt konge, for ikke snakke om å hjelpe til med å måke snø, da helst i form av å fange snøen som blir kastet av snøskuffa.

Å etter en tur, om den er aldri så kort, så passer det utmerket for en 12 åring å kule litt på sofan.

Vel uansett vil jeg ønske alle mine lesere ett riktig Godt nytt år, så får vi alle gjøre det beste vi kan ut av det.

PS nå er det straks tid for og så årets chili, gleder meg til å se om fjoråret bare var flaks, eller om vi klarer ett like bra resultat i år også.
Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.