Etter tre uker i drivhus har det rett og slett bare ekplodert, dette går over all forventing.

cayenne large

Masse frukter har begynt og komme frem, og vi er fortsatt i april, det er rett nok de milde sortene som har kommet lengst, men også de sterke har dobblet seg i størrelse.

Det spørs om plassen i drivhuset er stor nok hvis denne utviklingen forsetter, drivhuset er nok litt lite, eller kanskje jeg rett og slett har for mange planter? hadde jo ikke i min villeste fantasi trodd at 41 av 45 sådde frø skulle overleve her oss meg.

Så blir da spørsmålet, hva gjør jeg neste sesong? det er velding mange flere slag jeg har lyst til og prøve, men det med plassen da? drivhuset mitt er på 7,5 kvadrat, og smertegrensen ser ut til å være 40 planter eller færre, det for bare tiden vise, trangt blir det garantert.

Forskjellige slag gir forskjelige farger

Så er det store spørsmålet? hvor mye frukt kan jeg forvente av hver plante, fortsetter dette tydligvis mange, men jeg er helt fersk i gamet, og aner ikke om det vill fortsette og sette like mye frukt utover sesongen.

Ille moro er det hvartfall, og det har gitt mersmak, tenk og være selvforsynt med chili, og ikke minst med noe helt annet en butikkchili, har virkelig forhåpninger med hensyn til styrke på ett par tre av slaga her.

Trangt blir det.

Trangt blir det garantert, men gleder meg vilt til fortsettelsen, spesielt til en kan begynne med prøvesmaking.

One thought on “Chili Explosion”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.