Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Ukategorisert / "Ny" Hobby
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Ukategorisert

«Ny» Hobby

Gainmaster

Vel, så var tiden moden for og prøve noe «nytt», veel ikke helt nytt da.

Tidlig på nittitallet så koblet jeg opp en gammel walki talkie som lå her etter min Morfar, en gammel sliten sak med 23 kanaler og kun AM modulasjon, det var ytterst få som brukte AM på den tiden da det var 40 kanalers FM radioer som gjaldt, men jeg syntes det var en artig ting og holde på med, og noen få fikk jeg da kontakt med, og den gangen drømte jeg om en president lincoln radio som var det råeste man fikk tak i den gangen, og som sendte godt over 4 watt som var det lovlige.

Men internett kom, sammen med irc og andre ting og de få som brukte Am radioer forsvant, og hele greia ble pakket ned og glemt.

Så her en dag for noen uker siden fikk jeg tidfeldigvis se en finn annonse for en ny presdent lincoln 2+ , og tankene gikk tilbake til gammle dager, og selvfølelig ble fristelsen for stor, den nye versjonen av den gammle drømmeradioen ble kjøpt, og en ny god antenne likeså.

Radiohjørnet.

Å så ballet det litt på seg, en radio til ble innkjøpt, en president Mc kinley, samt ett par veldig godt brukte zodiak håndradioer, swr meter powermeter og en radiovelger til antenna.

Det er overaskende hvor mye folk som er på lufta, og jeg har en ganske grei rekkevidde, radioene som jeg bruker nå har både Am FM CB og SSB modulasjon, samt at lincolen også er åpen på 10 og 12meters båndene, men jeg har kun lov til og bruke 11m foreløbig, de andre krever amatørlisens.

Så nå er det kun radio som gjelder her i gården glem nett og telefon hvis dere skal ha kontakt med meg 🙂 det letteste er kanal 2 FM 26,98500 mhz.

Bare og rope på Kællen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: