Uff i morgen er det tid for dyregen igjen, og Frøya har nå gått 14 dager på medesiner for og krympe kreftkulen.

Den har blitt merkbart mindre, men spørsmålet er om den har blitt liten nok, den sitter visstnok litt vannskelig til så dyrlegen ville ha den krypet så mye som mulig føre det oppereres.

Hvis de mener den har krympet nok så er det store mulighter for at det blir opperasjon, og jeg skal innrømme at det blir nok ikke så mye søvn i natt, jeg trøster meg med at Frøya er lykkelig uvitende om det hele, bortsett fra at medesinene ho nå hat gått på har gjort ho litt slapp.

kreften Frøya har fått påvisst heterMastcelletumor og så veldig mye mer en det vet jeg egentlig ikke annet om at hvis kulen kan fjernes så følger en 12 ukers cellegiftkur.

Bare ordet kreft og cellegift får det jo til og fryse langt nedover ryggen, og det har vært tøffe dager mentalt etter kreftpåvisningen, men jeg har nå prøvd og roe meg ned med at dette skal vi klare, men det blir noen lange timer frem til i morgen.


One thought on “Blir det opperasjon i morgen?”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.