Ok så da er julen vel overstått for denne gang, og denne jula passet det sånn med skiftplanen at jeg har hatt fri hele romjulen.

Vi har kost oss med turer, god mat og litt TV, og gjett hvem som fikk mest pakker på juleaften, jeg tror aldri jeg har sett Frøya så oppspilt og nyskjerig noen gang, så nå har ho godbiter og snacks frem til sakthans minst, noen nye leker ble det også.

Sjøl fikk jeg noe nytt fotostjæs, samt ett nytt objektiv av snille snille Frøya, gleder meg til og begynne og teste det ut.

Klessnor.

Vinteren lar forøvrig vente på seg, men litt frost er det da, her litt bilder av rim på klessnora og tujahekken.

rim

Så er det en dag igjen av året, og den sarter med langfrislutt og 5 uker jobb, men jeg gleder meg vær dag jeg for lov til og jobbe sammen med de to andre på mitt skift, trives utrolig bra sammen med de.

Neste langfri skal jeg ut på nye eventyr, men kommer tilbake med det etterhvert.

Ett riktig godt nytt år til dere alle.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.