Hei igjen, veldig lenge siden det kom noe nytt her nå, og det er vel egentlig ikke så mye spennende i dag heller, men jeg skal innrømme at det har vært noen harde uker.
kortversjonen er bihulebetennelse, så datt jeg ned fra gardintrappa når hekken skulle klippes og slo ryggen så den ble så vond at jeg ble sykemeldt en uke, deretter fikk jeg tannverk som til slutt endte med trekking, så 14 dager senere fikk jeg jaggu tannverk igen, men denne gangen holdt det med plumbe, og som om ikke det var nok så røk pc`n min for 14 dager siden, så da var det ut og handle ny pc, den gamle var 7 år gammel og det har skjedd mye på datafronten på 7 år.
Den nye er ett ordentlig råskinn i forholdt til den gamle.

Andemor med nyklekkede kyllinger
Det er en hærlig årstid vi er inne i, selv om både Frøya og jeg syns det var litt i varmeste laget pinsehelga, vi målte 32C i skyggen på det varmeste, og det ble ikke så lange turer da, men det ble en del bading da.
Frøya og Oscar på tur
Men vi prøver og komme oss ut vær dag, og ofte er Per og Oscar med oss ut i skog og mark, og vi treffer på ender og rådyr, og nyter naturen.
Per og Oscar
Frøya samler ved
Frøya har fått det for seg at vi trenger mere ved til vinteren, og samler så godt ho kan, veldig ofte skal ho ha med seg pinner hjem, og det er ikke alltid de minste pinnene ho velger seg ut 🙂
Men sta som en toller er ho, og uansett størrelse skal pinnen med hjem.
Vel det var ikke rare oppdateringa, men jeg skal prøve og stramme meg litt opp og oppdatere litt oftere, nå som ny pc er i hus.
Til slutt nevner jeg at at Frøya nå har løpetid, den startet om fredagen, så nå må det passes veldig godt på, for alle hanhundene i nabolaget syntes Frøya lukter veldig godt om dagen.
2 thoughts on “En liten oppdatering”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.