Vel det er lenge siden det kom noe nytt her, og har vel egentlig ikke så mye nytt og komme med nå heller, men legger ut noen bolder fra påsken, som ble tilbrakt  i kaldt vær på Buerskogen camping.
Fullmåne over øresjøen
Nå har jeg en veldig masete jente som er proppfull av energi her, og grunnen er at ho ikke har fått vært ute på ordentlig tur siden søndagen, og grunnen er at han dumme matfaren skulle klippe hekken på søndagen og klarte da og dette ned fra gardintrappe, og da selfølgelig fra toppen (sju trinn) og slo ryggen kraftig, med det reslultatet at ryggen nå er stiv som en stokk, og jeg knapt klarer og gå.
Er sykmeldt ut denne uken og håper inderlig dette går over snart, og det tror jeg Frøya også håper, for der er det mye innsperret energi, og det bare på 3 dager.
Hva skjer nå æ?
Selv om det var kaldt på Buerskogen, nede i 12 minus på det meste om natten hindret ikke det Frøya i og kaste seg ut i det «forfriskende» vannet, ho var nede og badet vær dag i påsken, selv om det var snø i lufta den ene dagen, ikke noe nøling på og kjenne på vannet føre badet.
Hærlig jeg får lov til og bade
Ille moro og hive seg ut i det «deilige» vannet
Hadde også besøk på campen i påska, på torsdag var søster svoger og ungene der på en liten dagstur, og vi grillet og spilte kort og hadde det koselig.
Ragnar og Sirirak
På fredag hadde jeg besøk av min kollega Ragnar med frue, veldig koselig at dere tok dere tid til og besøke meg på campingen.
Sirirak syntes nok det var litt kaldt, ho var ofte borte ved ovnen og varmet seg litt, men det er kanskje ikke så rart du hu kommer fra ett veldig varmere sted, og kun har bodd i norge noen måneder, men kjempekoslig jente, takk for besøket og hjertelig velkommen tilbake.
Vel det var det for denne gang, nå må jeg finne på noe til den frustrerte jenta mi her, godesøk i stua eller noe, så satser jeg på at ryggen veldig snart blir bra igjen, slik at vi kommer oss ut i skog og mark.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.