Frøya koser seg med grisehale.
Hei her kommer en liten opptatering fra Engelsviken, vi lever og har det bra, og nyter siste rest av en flott helg.
Det har vel egentlig ikke skjedd så mye spennende her de siste ukene, så det blir mest bilder.
Vel for 14 dager siden var vi igjen en tur hos dyrlegen, denne gangen for og vedlikeholde rabiesvaksinen, men Frøya husket det siste besøket veldig godt (hjertescanningen) og hadde overhodet ikke lyst til og gå inn til dyrlegen, men det var fort gjort, men ikke fort nok for Frøya, og ho nermest løp ut når vi var ferdige, så det spørs om ikke legeskrekken har kommet for og bli :(.
Ellers har vi denne uken også vært og besøkt tante på kjenne, og der bor Ariel som elsker og få besøk av Frøya
Vakre Ariel (goldendoddle)
Alltid koselig på kjenne, men nå har disse utspekulerte hundene funnet ut hvordan de kan komme seg på utsiden av gjerdet, så nå går det ikke og la de være ute i hagen alene lenger desverre, så det blir desto mere livat inne, disse 2 klarer jo ikke holde seg rolige i sammen hele tiden :).
hvem er sterkest i dag tro?
Ellers har det vært to nevøer på besøk her i helgen, og på fredagskvelden fikk den eldste av dem være med på kveldstur sammen med Per og Oscar (minsten sov) og gutten har anlegg for og bli hundetrener, utstyrt med hundegotterier hadde han 2 tollertroll i sin hule hånd, og de satt og dekket og ble sittende med glans i håp om litt godterier fra barnehånd 🙂 og guttungen storkoste seg med kontroll på hundene, litt gjemsel ble det også, men det var nok ikke lett og gjemme seg for 2 skarpe neser.
Nyklekkede kyllinger på kjenne.
På lørdag tok jeg med meg guttene ut på tur i herlig nesten vårvær, og vi koste oss veldig alle 4.
Stakkars snekka lengter etter våren
Turen gikk først ned til stranda for og ta en sjekk på båten som denne vinteren ligger ute, og der ligger den godt i isen og fryser, men nå ser det ut til at den værste kulda forhåpentligvis er over, ivartfall for en stund.
 Frøya elsker og være på tur med guttene
Som alltid når guttene er på tur, så blir det mye skravling, de har alltid mye og fortelle, og alltid mye de lurer på, men trivelig og ha de med på tur er det, de finner ting, og samler ting leker og prekær 🙂
Litt aking i skogen.
Så gikk vi en tur opp i skoen der SFO på den lokale skolen har lagd en stor lavo, og der ble det litt aking og moro, så etter ett par tre timer satte vi nesa hjem til middag som etter guttenes ønske var pølse og potetstappe.
Nå skal jeg nyte siste rest av helga med og ta meg en time i badstuen, og Frøya ligger ved siden av meg og halvsover storfornøyd med helga 🙂
Fortsatt god søndag.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.