Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / Vi venter på våren
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Frøya

Vi venter på våren

Ja, det er vel egentlig ikke så mye nytt fra Engelsviken, annet en at vi nå venter ille på våren, både jeg og Frøya syntes det er nok snø nå, på flatmark er det nå 65cm og det er ekstremt mye på disse kanter.
Blir tungt både for hund og kæll og ta seg frem utenfor vei.
Desuten er det nå innført ekstra båndtvang noe Frøya syntes er ille kjedelig, så jeg har kjøpt noe som er fy fy, nemelig fleksibånd som jeg bruker sammen med sele når vi tusler runt i skogen der vi kommer frem samt rolige skogsveier slik at i får littegranne spillerom.
Men med sånn vinter er jo lengselen og gleden til våren så mye større:) .

På kurs nr 2 er vi nå kommet halvveis og vi lærer litt vær gang, men innemellom er Frøya fryktelig utålmodig og bare venter på at kurset skal bli ferdig slik at hu kan komme i lekebingen.
Men innimellom imponerer ho meg stort da ho går øvelser som jeg ikke trodde ho skulle klare så fort, og da vanker det masse godbit og ros, og gjerne ett griseøre når vi kommer hjem.

Vi har det rett og slett ille moro.

Det er noe ille spennende nede i snøen.

Skjønne jenta mi venter på tuuuur.

Koser seg i vannkanten, men vannet er for kaldt til at det frister (3 dager før var det is over hele fjorden)

Frøya og Oscar i full fart på stranda i Solviken

Frøya slapper av i senga (ja hu for lov til og kose seg i senga:) )

One Comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: