Ja, det er vel egentlig ikke så mye nytt fra Engelsviken, annet en at vi nå venter ille på våren, både jeg og Frøya syntes det er nok snø nå, på flatmark er det nå 65cm og det er ekstremt mye på disse kanter.
Blir tungt både for hund og kæll og ta seg frem utenfor vei.
Desuten er det nå innført ekstra båndtvang noe Frøya syntes er ille kjedelig, så jeg har kjøpt noe som er fy fy, nemelig fleksibånd som jeg bruker sammen med sele når vi tusler runt i skogen der vi kommer frem samt rolige skogsveier slik at i får littegranne spillerom.
Men med sånn vinter er jo lengselen og gleden til våren så mye større:) .

På kurs nr 2 er vi nå kommet halvveis og vi lærer litt vær gang, men innemellom er Frøya fryktelig utålmodig og bare venter på at kurset skal bli ferdig slik at hu kan komme i lekebingen.
Men innimellom imponerer ho meg stort da ho går øvelser som jeg ikke trodde ho skulle klare så fort, og da vanker det masse godbit og ros, og gjerne ett griseøre når vi kommer hjem.

Vi har det rett og slett ille moro.

Det er noe ille spennende nede i snøen.

Skjønne jenta mi venter på tuuuur.

Koser seg i vannkanten, men vannet er for kaldt til at det frister (3 dager før var det is over hele fjorden)

Frøya og Oscar i full fart på stranda i Solviken

Frøya slapper av i senga (ja hu for lov til og kose seg i senga:) )

One thought on “Vi venter på våren”
  1. Det er koselig å følge med på den fine bloggen din Trond. Når snøen forsvinner så håper jeg at vi får noen fine skauturer sammen. Da skal vi gjøre det morsomt for Frøya og Oscar med gjemsel, spor osv.
    Hilsen Per

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.