På lørdag fant jeg og Per ut at vi skulle ta oss en tur runt i området runt jærndalen skytepark for og venne dissa tollertrolla skuddlyder, og vi kunne ikke vært heldigere med været, ikke en sky på himelen , og sola varmet godt.
Vi parkerte noen 100 meter fra skyteparken og tuslet rundt en skogsvei på baksiden og hundene merket ikke at det smalt, det gorde ikke tegn til og bry seg overhodet.
været var som sagt flott og vi møtte på en del skiløpere, men det gikk også tålig bra.
Etter at vi hadde kommet oss ett stykke på oversiden av skyteparken pustet og peset vi (eller jeg,men kiloene raser av takket være Frøya, men er fortsatt mye og ta av 🙂 ) oss opp på en fjellknaus og slapp hundene fri mes Per og jeg koster oss i solen med kaffe og kjeks, og jeg tror hundene også koste seg veldig.
Etter ett par timer i sola tuslet vi ned til skyteparken, og hundene tok det veldig bra, litt usikkerhet var det når vi kom nesten ned til standplass, men jeg syntes det gikk veldig bra med tanke på fremtidig jakt.
Som sagt både 2 og 4 bente hadde en nydelig tur, takk for turen Per.
Og vi gleder oss til snøen forsvinner slik at det blir lettere og komme seg runt i skogen.

utsikt fra fjellknausen og ikke en sky på himmelen

Frøya i full fart igjenom snøen.

matfar med 2 glade tollertroll svinsende runt.

3 thoughts on “på Lørdagstur i skogen”
  1. Ja det var fine bilder og godt skrevet fra jerndalsområdet.Som jeg ser var det super dag for både hunder og folk.Det gjør godt med tur i skog og mark.Mvh. Hartvig

  2. Hei Frøya og Trond
    Takk for en fin tur vi hadde lørdag. Håper vi får mange turer sammen i tida fremover. Oscar er så glad når han får være sammen med Frøya. Bloggen din er er veldig fin Trond! Jeg er inne og ser på den ofte. Da sees vi på kurset i kveld. Vennlig hilsen Oscar og Per

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.