Frøya og pusen til fam Ytterstad

Hei igjen.
I går den 6 februar ble Frøya 6 måneder, og det er bare helt utrolig hvor glad og knyttet en har blitt i dette lille Tollertrollet, i fire måneder har jeg hatt gleden av og følge Frøya i hennes utvikling, og den har vært stor, fra den lille lettere forskremte valpen som utforsket dette nye huset den første kvelden her, og frem til den uredde tøffe frøkna som skal utforske abselutt alt nå, og jeg gleder meg stort til fortsettelsen.
Ellers begynner vi nå og se frem i mot vår og lysere kvelder, selv om Frøya elsker snøen og det er flott med snø som lyser opp, begynner jeg og få litt nok, ser frem i mot båtpuss og bading og grilling på øyer og holmer.
Skal innrømme at jeg er inmari spent på hvordan Frøya vill reagere på båt da jeg desverre tok opp snekka 2 dager før Frøya kom hit, burde vell egentlig hatt en båttur eller 2 i løpet av de 3 første månedene, men satser på at hu blir så glad i båt og badeliv at hu hopper i båten av ren glede. Litt kjipt hvis ho hater båt når vi skal på sjøfugeljakt 🙂 men nok om det.
Vi er som sagt godt i gang med våres andre hunde/hundeeierkurs og Frøya gjør det så bra, jeg må bare si at hu gjør meg så stolt når øvelsen sitter sammen med 7 andre hunder og en masse hundelukter og ting som lett distraherer.
frem til nå har vi vært igjenom sitt og bli dekk og bli samt tannvisning, og pensumet er som følger.

kontakt
sitt
sitt og bli
Dekk
Dekk og bli
Lineføring
Vendinger
Tannvisning
Innsitt/utg stilling
Venteøvelse
Båndgåing
Target
Innkomst (fart inn)
Innkalling
Fri ved fot
Stå
Stå under marsj
Ikke stikke av (holde seg i nerhet når hu går løs)
Apport
Ett par tre stykker tror jeg kan bli litt leie, men vi tar det med ett smil og gjør så godt vi kan, og trener littegrann vær dag, etter dette kurset blir det nok til at vi starter på jaktkurs hos retriverklubben østfold.

Vel det var det for denne gang, så får dere ha det fortreffelig frem til neste gang:)

Her har Nathalie Frøyas fulle oppmerksomhet.

Frøya og oscar i godbitsøk.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.