Ja nå er det vel på tide og skrive litt her igjen, og noe nytt er det da.

Vi Startet på nytt kurs om Onsdagen og jeg må si jeg er litt «skremt» av pensumet denne gangen.

Veldig masse vi skal igjenom, og jeg skal tror jeg kommer til og være veeldig stolt hvis Frøya klarer halvparten av øvelsene sånn nogenlunde i løpet av de 9 ukene kurset varer, jeg kommer til og legge mye vekt på den delen som gjelder værdagslydighet, så får vi heller ta den delen som er rettet mot lydighetskonnkuransje litt som det kommer.

På kurest er vi 8 hunder og det syntes jeg er deilig da vi får god oppbaking alle som er der.

I går Torsdag var vi innom dyrlegen kun får en liten helssjekk, og dyrlegen skrøt så ille at matfar nesten ble litt flau, tydlig at henne likte Tollere, hu sjekket øyer ører pels vekt 13,7 pels alle ledd tenner alle melketenne er nå borte og nye er på plass, samt sjekket en avføringsprøve, og som sagt alt var helt glimmrende :).

På bildene ser vi frøy og Oscar i lek og morro Oscar en en Tollerhanne fra nøtterøy som er 14 dager eldre en Frøya, som vi treffer regelmessig for trening og lek Oscar traff vi første gang på valpekurs, og han går også det samme vidregående kurset som oss, og det beste av alt han bor kun ett par km unna.

Nå har jeg rett og slett ikke tid til og skrive mer for vi skal avgårde og trene og leke litt med Oscar om 20 min, ha en fortreffelig helg alle sammen.

Sista er ille moro

to gode venner i vennskaplig dyst

Frøya og Oscar rotter seg sammen mot en nykommling 🙂

One thought on “Dyrlegebesøk og nytt kurs”
  1. Ser ut som Frøya har en super kompis i Oscar! Kjekt for henne ha en jevnaldring.
    Så bra alle tenna er komt, og at vet fann alt i skjønneste orden. Da er det å gruglede seg til neste kontroll rundt året der en skal ta røntgen. Alltid litt skummelt 😉

    Lykke til med kurset. Sikker på dere greier det!!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.