Vel ett år er ferdig med en masse gode og noen ikke fullt så gode opplevelser, da med Frøyas inntreden i familien som ett stort høydepunkt.

Ett nytt år sår for døren, og jeg håper at det nye året også vill bringe med seg en masse nye eventyr for både tobeint og firebeint.

For øyeblikket nyter vi vinteren med hærlig snø og FRISK vintertempratur og vi har flotte turer i både nydelig solskinn og under flott stjernehimmel, jeg mesunner Frøya pelsen noen ganger, den må være god og varm for hu bryr seg ikke døyt om at det er 20 minus ute hu skraper på døra og vill ut uansett.

Vi har som kjent gått valpekurs der Frøye og ikke minst jeg har lært masse, og nå vetnter vi på at neste kurs skal begynne ca 20 jan, og vi ser frem til og lære mere.

Merker at Frøya har begynt og teste grenser vill ikke kalle det trassalder riktig ennå men hu tester hvor langt hu kan gå før den grove nei stemmen kommer, men det er sånn det sikkert skal være i denne alderen.

Eller er Frøya kommet godt i gang med tannfeling og har fåreløbig mistet 3 tenner, og når hu mistet den første 3. juledag skremte hu nevøen min, hu mistet den nemlig under en drakamp med han, og han så da at tanne datt ut og ble nesten på gråten, men etter forklaring at Frøya mister tenna som han også driver med om dagen var humøret tilbake.

Det var det for denne gang og Ønsker dere alle ett riktig godt nytt år

En tu på isen i lerviksundet

På tur i vinterkulden

Frøya hilser på kattungen til fam ytterstad på myttårsaften

One thought on “Nytt år og nye opplevelser venter”
  1. hihi, var ikke så greit for OJ når plutselig dressen hans var «full» av blod. Trodde jo han hadde gjort noe dumt han. Han synes det er veeeeldig stas å leke med ho da:D

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.