Vel da er vi godt inne i romjula og her kommer det noen bilder, det første er Frøya som koser seg med tørka griselabb på juleaften.

Har fri hele romjula så nå er det masse kvalitetstid med frøya og familien vi går turer i snøen og trener litt innimelom og slapper av og koser mye, Frøya har blitt litt av en kjælegris:) spesielt om morgenen og kvelden.

Var ille skeptisk til hordan hu ville reagere på juletreet, men det var veldig spennende de første timene ellers har det fått stå i fred.

Ellers ikke så mye nytt og melde fra Engelsviken, Pappa ligger fortsatt på sykehuset, men er på bedringens vei så juleaften ble med meg mamma og storebro Kai, men vi koste oss så godt vi kunne.

Frøya elsker og herje med broren min Kai Rino vel alle unger elsker Kai og her er hu på fanget hans og biter og herjer litt 🙂

Og her finner hu frem godbiter i julegaven fra Sara (kinesisk nakenhund med pels matmor søstra mi)

Så sliten og trett blir man en julekveld

Kvelden 1 juledag begynte det og snø kraftig og når vi våknet opp andre juledag var det bare og stå opp og start opp snøfreseren, og etter god en godt og sen frokost tok frøya og jeg oss en tur ned i stranda for og få av oss litt ribbefett, og for og se etter båten.

Frøya syntes det er ill moro med snø, men hu var veldig sliten etter og ha hoppet runt i snøen nede i stranda.

enklest og gå i oppgåtte spor.

Hopper opp som en kanin.

Så ble hu bort i snøen 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.