Er en stund siden jeg har oppdatert her nå, men det kommer av noen veldig hektiske uker som har vært med at faren min har hatt blodpropp 2 ganger på 14 dager, hentet av amublanse begge gangene, men på mandag oppererte han inn 2 nye plastblodårer en opprasjon som tok 11 timer, så nå virker det som om går bra, men nok om det.

Frøya og jeg har alikevell fått fullført valpekurset og fått stor fremgang med og gå pent i bånd, og vi har begynt og gå litt pølsespor og spor etter meg og hu er kjempeflink, og så er det så morro da.

Sitt og dekk er null problem, og innkalling går stort sett veldig greit så sant det ikke er veldig mye som skjer rundt.

Valpekurset er rett nok ferdig, men vi er ikke ferdig med og gå kurs, i slutten av januar er vi nå påmeldt vidregående kurs, for og få grunndressuren ordentlig inn før vi starter med jaktkurs hos retriverklubben ettervært, vi stresser ikke med det ennå, det viktigste er at Frøya har det morro, og får utfordret seg.

Ellers går livet her i engelsviken nesten i sine vante rutiner, og vi er godt i gang med forberedelsene til jul, og i dag har Frøya og jeg vært i skogen og hogget oss ett flott juletre, og jeg er veldig spent på hordan hu kommer til og reagere på det når vi får det inn og pynter det :).
Ellers tror jeg frøya er litt matlei om dagen, for hu er frytelig finspist blitt, og hu er frisk og rask og vokser normalt, og i følge den ene assistenten på valpekurset som også er vetrinær er det ikke noe og bry seg om, men som den bekymrede far jeg har blitt liker jeg det ikke, men jeg får satse på at det går over og følge godt med.
Ellers Ønsker jeg dere alle en god juleforberedelse.

One thought on “En hektisk måned”
  1. God bedring til pappan din! =)

    Så stor hun er blitt. Blir like forbausa hver gang jeg ser bilder av desse nurka, at dem vokser så fort
    Høres ut som dere har gjort det bra på kurset å fått til mye =)

    Hun spiser når hun er sulten nok. Om dere trener mye og hun spiser godbiter så vil det også gå utover apetitten. Så lenge hun er frisk og rask, så skal en ikke bekymre seg så mye =)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.