Ja nå er det ei stund siden sist, og Frøya vokser noe enormt, etter dagens tur på vekta måler hun 11 kg.
Og så har vi startet på valpekurs siden sist, og Frøya syntes det beste med kurset er leketiden etter at kurset er slutt:), men vi lærer masse begge to.
På kurset som går tidligere på kvelden er det også en tollergutt som går, og vi har kommet i snakk med eieren av han og funnet ut ett han bare bor ett par kilometer fra oss, så vi har gjor avtale om og treffes innimellom for lek og turkos, og han hadde også noe litt spesielt og fortelle, han hadde nemelig blitt stoppet av ei dame og blitt spurt om hunden hannes kom fra ullstienvik for hu kjente ei dame derfra som hadde solgt en valp til fredrikstadåmrådet :).
Ellers har vi startet på og trene en del apport, og det går kjempebra, Frøye syntes det er veldig morro, og så får hu godis for det i tilegg, når vi er ute finner hu apportbukken selv og kommer og legger den pent foran meg og lurer på om jeg kan kaste den.
Ellers går det en del i bandtrening, og der har vi fortsatt mye og jobbe med, vi har etter anbefaling fra kurst skaffet et tursele som hu kan dra og herje i, slik at med halsband er forbudt og dra med, så da går vi noen minutter med halsband, og kobler over til selen slik at det blir gøy og gå på tur også og ikke bare trening hele tiden.
Ellers vill jeg bare si at Frøya er en kjempe gledesspreder.

One thought on “Frøya vokser”
  1. Så du møtte han som ble overfalt? hehe.. morsomt 😉 Gøy for henne få leke med en toller på samme alder, som leker på samme måten.

    Hun er blitt kjempestor da. Lilletuppa =) Minste i kullet, men nå på størrelse med de andre. Kjempefin! =)

    Masse lykke til med trening og valpekurset 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.