Hei igjen, er en stund siden sist nå, men vi lever i beste velgående.
Nå er det ikke lenge igjen til snøen må gi slipp her i distrikte, men det er jammen på tide den forsvinner nå, dette er den lengste vinteren jeg kan huske vi har hatt her.

Om Onsdagen hadde vi siste kursdag på det vidregående kurset vi har gått på i vinter, trist var det for det var en flott gjeng som vi har gått på kurs sammen med, men vi har lært masse, og hatt stor fremgang og nytte av det vi har lært, selfølgelig har vi en masse trening og læring igjen, men nå tar vi en liten pause i kursvirksomheten, og venter på at retriverklubben skal starte opp med jaktkurs.

Nå går jeg og lurer på om det kan være løpetid rett rund hjørnet, fordi Frøya har begynt og skvette rundt veldig mye når vi er ute og går tur, men det er kanskje bare noe jeg har fått for meg.

Bildene i dag er fra dagens tur til rørfjell, jeg gikk ut med gått modt og trodde det skulle være mer bart på stien en det var, men sta som jeg er kom vi oss opp til toppen, for Frøya var det null problem men jeg var nesten sikker på at jeg skulle få hjerteinnfarkt og litt til i de bratteste partiene, det var ille tungt og gå i den bløte snøen, men som sagt kom vi oss opp, og nedover gikk det som en lek.

Håper jeg får med Oscar og Per på den samme turen med grilling i løpet av Påsken 🙂

Eller ha en flott påske alle sammen jeg må desverre jobbe man tir og onsdag før jeg kan ta ferie.

Det er fortsatt snø, men den er BLØT.

Frøya på branntomta etter skogbrannen i 2008

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.