Ja folkens nå har frøya fått sin første løpetid, det skjedde altså på onsdag, så nå begynner ho virkelig og bli ei stor jente, må si ho har vokst noe enormt siden vi var på ullsteinvik og hentet net lille søte nøstet som ho var i høst, nå er ho blitt ett stort søtt nøste.

Vell i går skjærtorsdag Var Frøya Oscar Per og jeg på grilltur på Rørfjell og siden jeg var der på søndag har det smeltet utrolig mye snø, 3 dager med regn har hjulpet mye, så noen dager med tørt vær nå så blir det nydelig i skogen, sånn som det er nå må det dusjes etter vær tur, og det er ikke Frøya så alt begæistret for.

Som de kjeltringene vi er så lot vi båndtvang være båntvang og vi lot hundene være løse, det var gråvær og litt regn i lufta så vi hadde hele skogen for oss selv, og hunder og folk storkoste seg på tur med godtesøk gjemsel og grilling av pølser til glede for både hunder og folk, vi var i skogen frem til kl åtte på kvelden, og det er bare så deilig at det nå begynner og bli lyse fine kvelder.

Ellers av nyheter har vi nå kommet i kontakt av en tredje tollervalp som er ett par tre uker yngre en Frøya, og som bor i nærområdet våres, og vi håper han også har mulighet til og kunne være med på trenings/leketreffene som Oscar og Frøya har, navnet han lyder er Mikkel.

Nå blir det nok desverre ett par tre uker til nestegang Frøya kan løpe løs med de andre grunnet løpetiden, men da har vi noe og glede oss til når den er over.

Tusen takk for turen Per, og jeg håper vi får mange flere slike fremover, kanskje vi får med Mikkel neste gang.
Er dere inntresert i hvordan det går med kullsøskene til frøya kan de følges her http://carvecanemc-kull.blogspot.com/

Godtesøk med gravrøysa på Rørfjell i bakgrunnen

Er det no pølse og få her mon tro

På veg ned fra grillplassen igjenom branntomta

Full fart igjenom skogen

Frøya lukter ille gøtt

2 thoughts on “Løpetid og Grilltur til rørfjell”
  1. Tusen takk for en fin tur Trond. Det er godt og komme seg ut i skogen. Både tobente og firbente koste seg. Det er så godt å se når Frøya og Oscar har det fint og stortrives. Håper at Mikkel har anledning til å bli med på tur også. Med 3 små Toller røverer på tur blir det action :-). Vi får lage noen fine aktiviter for dem.
    Hilsen Oscar og Per

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.