Endelig er den første løpetiden ferdig, og gjensynsgleden med Oscar var stor, det var godt og leke litt med bestekompisen etter 20 dager uten lek og morro sammen.
Som dere ser er det nå ordentlig vår, fuglene synger og naturen våkner etter en lang vinter, selvom den helt store tempraturen ikke helt har kommet ennå, er fortsatt nattefrost, men i solveggen er det godt.
Selvom det ikke har blitt no lek med Oscar de siste ukene har ikke Frøya vært helt alene hele tiden, vi har vært en tur hos Evelyn og besøkt Ariel og også der var det full fart, spesielt morro og nytt var det at det var flere hønsgarder der med masse høner, og løpe frem og tilbake foran hønene mens de kaklet og flakset var helt topp, selvom hønene kanskje ikke syntes det var like morro da frøya nok minner en god del om en rev (de bryr seg ikke om Ariel?).

Som dere ser var første møte etter løpetid med Oscar ved vannet nærmere sagt i flåtaviken, og på bilde ser dere 2 kompiser på veg ned for og sjekke ut dette våte greiene litt nærmere, og det var ille spennende og lukte på tang og skjell.


Men i motsetning til i vinter så var dette våte greiene litt «varmere» nå, og det fristet til litt mere utforskning, og når det ble kastet en flott pinne ut i vannet mente Frøya at der kunne ikke den fine pinnen være, så satte hu i full sprang ut i vannet for og hente pinnen.
Oscar var litt mere skeptisk og sto igjen på land litt lettere forskremt og pep etter Frøya at dette er ikke helt trygt, men når han så frøya springe runt i vannet tok det ikke så ille lang tid før han også prøvde seg, og så var de i gang med og løpe i vannet så spruten sto rundt dem begge 2.


Vi fikk også besøk av en portogisisk vannhund som også ville være med og leke litt, og det var full fart, den eneste vi savnet var Mikkel, men han var opptatt på hundekurs, (han går det kurset som Frøya og Oscar var ferdig med til påske) men vi håper han kommer med og leker og trener ved neste annleding.


Til slutt slenger jeg med ett bilde av snekka mi som jeg har fått gravd frem fra presseninga etter vinteren, og det er utrolig hvor møkkete en båt blir etter vinteren selvom den står under presening og stativ.
Regner med og starte pussen til helga hvis været tilater det, men jeg har noen uker på meg, det er ikke fellesutak i havna før 12 mai, men dat må alt være klart også.
Er ille spent på hvordan Frøya vil reagere på båt.
Eller ha det godt alle sammen og ta godt vare på dere selv 🙂

4 thoughts on “Endelig ferdig med løpetid”
  1. «du e heldi’ du Ola»; Engelsviken må være det beste stedet i Norge (med unntak av Ballstad;-)) for en Toller å bo. Tenk å få leke i vannkanten, og etterhvert bade, hver dag! Cherie var ombord i ne litt mindre båt i romjula, og det var helt greit. Å gå på flytebrygge var visst heller ikke noe guffent. Ellers er vi midt i løpetida her også; de startet tidlig disse frøkenene. Men…så skal det være greit å slippe dette i sommer da.

  2. Nok en gang fine bilder av Frøya og kompisene =) Godt å være ferdig med løpetid for denne gang! =) morsomt å prøve seg i vannet, blir nok en skikkelig «badenymfe» i løpet av sommeren den frøkena der 🙂

  3. Det var å hyggelig å treffes igjen Trond. Oscar ble veldig glad når han fikk leke med Frøya igjen. Det er det beste i verden for han det. Det er artig å se på dem. Det er ikke tvil om hvem som er sjefen. Frøya setter han på plass når han blir for innpåsliten :-). Når han Mikkel blir med så blir det et flott trekløver. Du tar mange fine bilder Trond. Vi sees snart. Hilsen Oscar og Per

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.