Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Båt og jakt / Hei sveis
Opprasjon chili, sesongen over? Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera)

Båt og jakt

Hei sveis


 Frøya koser seg i skogen
Hei igjen folkens, nå er det veeeldig lenge siden jeg har fått rablet ned noe her, faktisk så lenge siden at jeg skammer meg, men en bør jo ha noe og skrive om også da, føler at det blir mye gjenntagelser, men det får så være, vi prøver allikevel.
Vel det har vært høst og jakttid, og vi har fått jaktet en del, men ryggtrøbbel har ødelagt litt av sesongen i år, har ligge rett ut 14 dager med en rygg som har vært helt låst, og deretter vært nødt til og ta det med ro, men etter ti turer oss kiropraktor så fikk vi låst ryggen opp igjen, men noe jakt har det jo blitt.
 Thomas nyter en kopp kaffe på årets kaninjakt.
Helga 30/9 gikk årets kaninjakt av stabelen, og Thomas Frøya og jeg hadde full klaff med været og hadde en nydelig dag på villkaninøya vår, og alle man/hund storkoste seg, Frøya husker godt hva som skjer på denne øya for ho sitrer av glede når vi glir inn i naturhavna her.
Og vi fikk full klaff med jakta også.
Ett lite utvalg av fangsten.
Hele 17 kaniner fikk vi med oss hjem, og fangsten ble godt fordelt mellom hele slekta, selv har vi hatt kanin til middag 2 ganger, og har til en middag til i frysen, og ille gøtt er det og vill anbefale alle som aldri har smakt og prøve.
Etter en dag på kaninøya var Frøya så sliten att ho sovna når vi hold på og laste fangsten opp i båten, det tar på og finne og jage frem kanin, men du verden for en lykkelig hund:).
Ett par tre turer på duegjordet har det også blitt, men her har ikke fangsten blitt så mye og skryte av, en sju åtte duer, er alt, men Frøya syntes det var veldig moro og apportere de.
At Frøya syntes jakt er gøy er det liten tvil om, for ho dirrer av glede vær gang en børse blir tatt frem.
I år har vi også prøvd oss litt på hummerfiske for første gang, og til nybegynnere og være skal vi være fornøyde med fangsten også her.
 Storbror med hummer.
ti teiner ble kjøpt inn, og i løpet av sommer`n har vi tatt vare på noe av makrellen vi har fått til agn, og vi har fått både hummer og krabbe, mest krabbe for og være ærlig, men vi har hummer og krabbe i frysen til ett par familieskalldyraftener.
Og jeg syntes hummerfiske er like spennende som annen jakt, og det er bror enig i, for neste år er han klar for og satse hardere på hummeren.
Ole Jacob fikk være med ut og trekke teiner og var fornøyd med fangsten.
Men jakta er ikke helt over ennå, jeg har enda en par rådyr jeg gjerne skulle fylt fryseren med, og var ute senest i går for og se om jeg kunne lure ett, og hadde faktisk ett i kikkerten, men holdet ble litt i lengste laget (300m) så jeg droppet og skyte, men den jakta varer frem til 23 des så jeg har ennå ett håp.
Eller så er båten tatt på land, det skjedde sist helg, og godt var det for i dag har isen begynt og legge ved brygga, etter to år på vannet trenger den nå litt godt med vask og omtanke, samt full overhaling av motor, så nå blir det sliping av topp og ventiler, innvendig rens, og bytting av alle pakninger og O-ringer, med andre ord motoren blir klargjort for 20 år med ny drift, men den jobben gjør jeg ikke selv, den blir utført av en meget dyktig lokal motormann.
Og sånn det ser ut nå skal jeg og en gammel klassekamerat jeg ikke har sett på 20 år ut på langtur med båten til sommeren, planen er Telemarkskanalen, og jeg håper virkelig dette går i orden så Lars hvis du leser dette, jeg satser på deg :).
 Svoger og Trulte er med på tur.
Ellers så koser vi oss på våre daglige turer i skog og mark, og har innimellom godt selskap på våre turer, med både nevøer svoger og for ikke glemme Per og Oscar, koselig er det og gå tur sammen med dere, og det tror jeg vofsene er enige i.
Vel da har jeg fått rablet ned noe, så vet dere at vi fortsatt lever, så satser vi på at ryggen holder seg god, Frøya var veeeeldig frustrert når matfar ikke klarte og gå turer som normalt.
Kos dere med adventstiden, og ikke la julestresset ta overhånd.
Vennlig hilsen Frøya og Trond.
 


3 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: