Hei som dere sikkert legger merke til har nå bloggen fått ny adresse, og nytt utseende, og den har vel egentlig vært klar noen uker, men jeg har bare ikke fått rotet meg til og skrive noe her ennå.

06092013-IMG_6393
Frøya venter på duer

Vel Høsten er veldig godt i gang, så er jakta og hummerfiske, det siste forøvrig med ett veldig skuffende utbytte, men det hører med til spenningen det, så blir det flere hummer som overlever til neste år.

 

lite hummer i boksen
lite hummer i boksen

Men så har jeg en liten mistanke om at det muligens er flere som har vært og tittet litt i teinene mine, det går rykter om at det er enkelte i distriktet som ikke klarer og la være.

hummer
hummer

Men noe hummer har det blitt, og de er fryst ned etter alle kunstens regler for og tas frem ved en spesiell anledning, hummerfisket er avsluttet for i år.

tauer båten til tante og onkel
tauer båten til tante og onkel

Mitt under hummerfiske fikk tante og onkel trøbbel med båten, tror det var tett kjølevannsinntak som var problemet, så da trengte de hjelp til og komme seg til opptaksrampa, men det var bare hyggelig og kunne hjelpe til.

vel dett ble det første innlegget i den nye bloggen, men skal virkelig prøve og bli litt flinkere til og skrive litt mere her.

vil også si tusen takk til Lars Erik for god hjelp til og sette opp den nye bloggen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.