Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / Frøya er frisk som en fisk
Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda Gratulerer med dagen Frøya Ny flott dag på Rauer En ettermidag på stranden Uten jobb Flott frihelg Sommer`n er i gang Dagens Bilde Hærlig vårdag Søndagstur 23 Mars 40 år Ukens fotoutfordring uke 9 Ukens Fotoutfordring uke 8 På aketur Årets korteste dag Juleverksted og vindfull søndag Søndagstur og en måned igjen til Jul Ekko

Frøya

Frøya er frisk som en fisk

Er vel egentlig ikke så mye nytt og melde, men den vonde labben til frøya gikk fort over, tok ikke mer en ett par tre dager, og vi nyter sommern med lange deilige lyse kvelder, og savner slett ikke snøen fra i vinter. Nå er det kun tre uker til ferie, men vi har ingen planer for ferien i år, vi tar dagene som de kommer og skal kose vårs med turer i skog og mark og forhåpentligvis noen turer på sjøen, selv om det har blåst veldig mye til nå i sommer.

Jeg hadde vel egentlig tenk og få leid meg en bobil og reist litt rundt i sommer og kanskje tatt en tur til ullstienvik og hilst på Beate, men det viste seg og vannskelig og få leid en bobil som det er lov til og ha med seg hund i, fikk rett nok ett tilbud om og leie en privet, men det var ett stykke unna, så nå er planen og bytte ut jepen med en van i løpet av vinteren, og da blir det langtur rundt i Norge for og se på landet vårt neste sommer.
Vel det var det for i dag, ha en fortsatt strålende sommer.

2 Comments

  1. Cherie hos Ann Kristin 28. juni 2010 22:39

    Det var godt å høre; hun ser absolutt ut til å være i farta nå. Ønsker dere en god sommer; neste sommer får dere svinge innom Lofoten og smake på tørrfisken ;-). Hilsen søster!

  2. Kennel Carve Canem 29. juni 2010 00:36

    Frøya ser ut som hun trives godt sommer som vinter =) Løpe løs i terrenget er jo meningen med livet 😀

    Hadde vært hyggelig å hilse på deg og Frøya igjen. Men vi får vel ta det igjen da =) Skal si fra om jeg er på den kanten av landet, så kan vi ha et treff med Frøya, Cherie og Cosmo =)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.