Er vel egentlig ikke så mye nytt og melde, men den vonde labben til frøya gikk fort over, tok ikke mer en ett par tre dager, og vi nyter sommern med lange deilige lyse kvelder, og savner slett ikke snøen fra i vinter. Nå er det kun tre uker til ferie, men vi har ingen planer for ferien i år, vi tar dagene som de kommer og skal kose vårs med turer i skog og mark og forhåpentligvis noen turer på sjøen, selv om det har blåst veldig mye til nå i sommer.

Jeg hadde vel egentlig tenk og få leid meg en bobil og reist litt rundt i sommer og kanskje tatt en tur til ullstienvik og hilst på Beate, men det viste seg og vannskelig og få leid en bobil som det er lov til og ha med seg hund i, fikk rett nok ett tilbud om og leie en privet, men det var ett stykke unna, så nå er planen og bytte ut jepen med en van i løpet av vinteren, og da blir det langtur rundt i Norge for og se på landet vårt neste sommer.
Vel det var det for i dag, ha en fortsatt strålende sommer.

2 thoughts on “Frøya er frisk som en fisk”
  1. Frøya ser ut som hun trives godt sommer som vinter =) Løpe løs i terrenget er jo meningen med livet 😀

    Hadde vært hyggelig å hilse på deg og Frøya igjen. Men vi får vel ta det igjen da =) Skal si fra om jeg er på den kanten av landet, så kan vi ha et treff med Frøya, Cherie og Cosmo =)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.