Vel på torsdag begynte Frøya og halte bittelitte grann på venstre frambein og vi undersøkte det så godt vi kunne for og se om ho kunne fått noe i labben som kvist torne eller no sånt, men fant ingen ting, vel vel tenkte vi og vi får se det an til i morgen.
Vel fredagen kom og vi sto opp og Frøya haltet nå mere en på torsdag, så jeg ringte dyrlegen og fikk time kl 11.
Dyrlegen fant ikke no galt han heller etter en grudig undersøkelse, han var også med ut for og gå en tur slik at han kunne se ordentlig hvordan ho haltet men til ingen nytte.
Da ble det bestemt at røngenbilder var sikkrest for og være på den trygge siden.
Så da fikk ho sprøyte, og ble borte, og jeg måtte vente , og for en grusom ventetid.
Det ble tatt 8 bilder tilsammen og ingen av de viste noe galt heldigvis, så det ble konkludert med at ho har fått en strekk.
Etter en stund begynte Frøya og våkne opp, og gjorde ett tappert forsøk på og logre når ho så meg, men var rimelig omtåket og når ho prøvde og gå sjanglet ho som en full sjømann stakkar.
Vi fikk så beskjed om og ta det veldig rolig noen dager, samt vi fikk med noen smertestillende piller vi skal gi hvis ho viser tegn på vond.
Vel vi kjørte hjem og Frøya sov resten av kvelden sliten etter dagens hendelser.
På Lørdag var foten mye bedre, og det er ikke lett og stagge lekelysten til Frøya, hu var klar for hopp og spring, og skjønte ikke hvorfor vi ikke kunne leke ute som vi pleier.
I dag Søndag er det nesten så vi ikke kan se at ho halter i det heletatt, men vi tar det nok litt rolig noen dager til, til Frøyas store fortvilelse.
Det gikk jo bra denne gangen, men du verden vor urolig en blir når det feiler denne pelsdotten noe.

Dette er også lagt inn på
http://carvecanemc-kull.blogspot.com/

5 thoughts on “Frøya har vondt i labben”
  1. Ja man blir veldig urolig når alt ikke er bra med den firbente vennen som betyr så mye. Føler så veldig med dem for man er så glad i dem. Håper det ikke er lenge til vi kan treffes for Oscar savner sin beste venn.

  2. Alt er tipp topp, tok ikke mer en ett par dager så var ho frisk og rask igjen, og la meg tilegge at 3 dager uten ordentlig tur likte ho ikke, du verden så rastløs ho ble.

  3. Aimee gikk to uker uten tur og trening her forleden.. da var det syting da! Hadde forstua et klofeste, så gikk det betennelse i så fikk totalforbud mot aktivitet. Trente litt rolig diverse shapingøvelser inne så hun ikke skulle bli helt gal.
    Er laget for fart og moro desse tornadoene våre 😉 Må ikke finne på å gi dem «bed-rest» 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.