Dagen lille historie er som følger.
Ca kl 2 i natt våknet jeg av at Frøya var veldig urolig og drev og pep, og jeg litt oppgitt kommanderte henne i seng, men det hjalp ikke stort, ho skulle opp i vinduet tittet ut og fortsatte og pipe og romsterte rund og var urolig, vel det var ingen bønn jeg måtte opp og prøve og finne ut av hva det var som gjorde henne urolig, så jeg sto opp og tittet ut av vinduet og så ingen ting, og hørte ingen ting, og prøvde og få Frøya til og legge seg.
Men til ingen nytte ho skulle ut, og det var det ikke noe vits i og diskutere en gang, så da var det bare og slippe henne ut, og nyskjerig som jeg ble fulgte jeg etter for og finne ut hva som var så viktig ute.
Og der helt nede i hjørnet av tomta satt det ett piggsvin og spiste på no melonrester i komposten, ho gikk og snuste litt på det, og prøvde og innvitere til litt lek med det, men fant fort ut at piggsgsvinet ikke hadde lyst til og leke, men nå hadde ho fått undersøke hva det var der ute så da var det greit og gå og legge seg igjen.
Men det er bare helt rått hva disse pelsdottene klare og få med seg av det som beveger seg utenfor dørene.

4 thoughts on “Skarpe sanser”
  1. Hehe 🙂 hadde ikke vært Aimee som hadde roa seg med det 😉 Vi har hatt piggsvin i hagen, men dem har nok fått gjennomgå litt :p Hun dasker dem med labben og er ivrig på å leke, piggsvina «vinner» som regel mens Aimee står og hyler av iver men tør ikke gå i «kamp» med dem :p

  2. Ja, det forteller at vi faktisk skal lytte til signalene de gir. Vi erfarer også at de er gode «vakt-hunder». Som regel skiller de også på «husets beboere» og fremmede. Forresten et nydelig bilde av Frøya; men så er hun jo en flott hund hun også 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.