Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / En hektisk måned
Opprasjon chili, sesongen over? Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera)

Frøya

En hektisk måned

Er en stund siden jeg har oppdatert her nå, men det kommer av noen veldig hektiske uker som har vært med at faren min har hatt blodpropp 2 ganger på 14 dager, hentet av amublanse begge gangene, men på mandag oppererte han inn 2 nye plastblodårer en opprasjon som tok 11 timer, så nå virker det som om går bra, men nok om det.

Frøya og jeg har alikevell fått fullført valpekurset og fått stor fremgang med og gå pent i bånd, og vi har begynt og gå litt pølsespor og spor etter meg og hu er kjempeflink, og så er det så morro da.

Sitt og dekk er null problem, og innkalling går stort sett veldig greit så sant det ikke er veldig mye som skjer rundt.

Valpekurset er rett nok ferdig, men vi er ikke ferdig med og gå kurs, i slutten av januar er vi nå påmeldt vidregående kurs, for og få grunndressuren ordentlig inn før vi starter med jaktkurs hos retriverklubben ettervært, vi stresser ikke med det ennå, det viktigste er at Frøya har det morro, og får utfordret seg.

Ellers går livet her i engelsviken nesten i sine vante rutiner, og vi er godt i gang med forberedelsene til jul, og i dag har Frøya og jeg vært i skogen og hogget oss ett flott juletre, og jeg er veldig spent på hordan hu kommer til og reagere på det når vi får det inn og pynter det :).
Ellers tror jeg frøya er litt matlei om dagen, for hu er frytelig finspist blitt, og hu er frisk og rask og vokser normalt, og i følge den ene assistenten på valpekurset som også er vetrinær er det ikke noe og bry seg om, men som den bekymrede far jeg har blitt liker jeg det ikke, men jeg får satse på at det går over og følge godt med.
Ellers Ønsker jeg dere alle en god juleforberedelse.

One Comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: