Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / Dyrlegebesøk og nytt kurs
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Frøya

Dyrlegebesøk og nytt kurs

Ja nå er det vel på tide og skrive litt her igjen, og noe nytt er det da.

Vi Startet på nytt kurs om Onsdagen og jeg må si jeg er litt «skremt» av pensumet denne gangen.

Veldig masse vi skal igjenom, og jeg skal tror jeg kommer til og være veeldig stolt hvis Frøya klarer halvparten av øvelsene sånn nogenlunde i løpet av de 9 ukene kurset varer, jeg kommer til og legge mye vekt på den delen som gjelder værdagslydighet, så får vi heller ta den delen som er rettet mot lydighetskonnkuransje litt som det kommer.

På kurest er vi 8 hunder og det syntes jeg er deilig da vi får god oppbaking alle som er der.

I går Torsdag var vi innom dyrlegen kun får en liten helssjekk, og dyrlegen skrøt så ille at matfar nesten ble litt flau, tydlig at henne likte Tollere, hu sjekket øyer ører pels vekt 13,7 pels alle ledd tenner alle melketenne er nå borte og nye er på plass, samt sjekket en avføringsprøve, og som sagt alt var helt glimmrende :).

På bildene ser vi frøy og Oscar i lek og morro Oscar en en Tollerhanne fra nøtterøy som er 14 dager eldre en Frøya, som vi treffer regelmessig for trening og lek Oscar traff vi første gang på valpekurs, og han går også det samme vidregående kurset som oss, og det beste av alt han bor kun ett par km unna.

Nå har jeg rett og slett ikke tid til og skrive mer for vi skal avgårde og trene og leke litt med Oscar om 20 min, ha en fortreffelig helg alle sammen.

Sista er ille moro

to gode venner i vennskaplig dyst

Frøya og Oscar rotter seg sammen mot en nykommling 🙂

One Comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: