visen blomst
visen blomst

Beintøffe dager, som de fleste vet så mistet jeg jobben i juni, og nå er det tomt i lommeboka, og i følge div regler på NAV får jeg ikke noe der føre desember, hjelper ikke at postkassa er full av regninger, så hva i all verden skal jeg gjøre nå?.

Tanken har vært å selge snekka, men så har jeg vert så heldig at motoren på den har skjært seg, så det er nok ikke rart og få for den, hvis jeg i det heletatt kan klare å få solgt den den.

Så sånn er tingenes tilstand her om dagen, mange tanker som surrer i hodet om dagen, men jeg klarer ikke finne ut av hvordan jeg løser dette.

Prøver og vise positivitet, men det er fryktelig vanskelig når en sitter hjemme med tankene, heldigvis har jeg Frøya som alltid er positiv og glad, og det er utrolig deilig og komme seg ut av huset innimellom, for en kaffekopp eller ett parti sjakk, men føler vel også ofte at jeg trenger meg litt på folk.

Vel sånn er det, og det er kanskje en mening med dette også, jeg klarer bare ikke å se hva, eneste positive er at nå har jeg masse tid til Frøya, og å eksperimentere med foto, fiske blir det dårlig med ettersom motoren på snakka har gått til helvete, synd nå rett føre hummersesongen, men båten ser jeg som tapt uansett.

Vel nok negativitet, men bare en forklaring hvis folk opplever meg som litt humørsjuk om dagen. Lover at neste innlegg ikke blir så negativt, bare prøver og få ut litt frustrasjon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.