Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Ukategorisert / Tøffe Tider
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Ukategorisert

Tøffe Tider

 

visen blomst

visen blomst

Beintøffe dager, som de fleste vet så mistet jeg jobben i juni, og nå er det tomt i lommeboka, og i følge div regler på NAV får jeg ikke noe der føre desember, hjelper ikke at postkassa er full av regninger, så hva i all verden skal jeg gjøre nå?.

Tanken har vært å selge snekka, men så har jeg vert så heldig at motoren på den har skjært seg, så det er nok ikke rart og få for den, hvis jeg i det heletatt kan klare å få solgt den den.

Så sånn er tingenes tilstand her om dagen, mange tanker som surrer i hodet om dagen, men jeg klarer ikke finne ut av hvordan jeg løser dette.

Prøver og vise positivitet, men det er fryktelig vanskelig når en sitter hjemme med tankene, heldigvis har jeg Frøya som alltid er positiv og glad, og det er utrolig deilig og komme seg ut av huset innimellom, for en kaffekopp eller ett parti sjakk, men føler vel også ofte at jeg trenger meg litt på folk.

Vel sånn er det, og det er kanskje en mening med dette også, jeg klarer bare ikke å se hva, eneste positive er at nå har jeg masse tid til Frøya, og å eksperimentere med foto, fiske blir det dårlig med ettersom motoren på snakka har gått til helvete, synd nå rett føre hummersesongen, men båten ser jeg som tapt uansett.

Vel nok negativitet, men bare en forklaring hvis folk opplever meg som litt humørsjuk om dagen. Lover at neste innlegg ikke blir så negativt, bare prøver og få ut litt frustrasjon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: