Bilde fra dagens søndagstur.

Her er en ny liten oppdatering om kreftbehandlinga til Frøya, og nå nærmer vi oss slutten.

På Torsdag var vi og fikk den nest siste dosen med cellegift, og alle prøver er som de skal være.

Det er utrolig deilig at dette nærmer seg slutten, og at det har gått så bra som det har, det har vært lange måneder, og ikke minst ad det tok så lang tid fra selve oppreasjonen til vi fikk begynne med cellegiftkuren pga av opperasjonssåret som ikke ville gro ordentlig, og som fikk en liten innfeksjon.

Men Frøya har stått i det, og heldigvis tror jeg ikke ho har merket så mye til det hele bortsett fra selve opprasjonen, og at vi har vært veldig ofte oss dyrlegen da, ett sted ho helst ikke vil være.

Så er det jo også annet og bekymre seg om dagen, denne mystiske hundesykdommen som har rammet landet vårt, jeg håper indrlig at de snarest finner ut av det, og hvordan man unngår og få dette, for helt ærlig nå er lommeboka tom, og håper inderlig at vi klarer og unngå en runde med dett også.

Vi har riktig nok tatt våre forholdsregler med hensyn til hilsing på andre hunder en de vi kjenner veldig godt, men og nekte en Toller og snuse i grøfter når vi går tur, det ser jeg på som nesten dyremishandlig, så da prøver vi isteden og gå litt utenfor allfarvei.

Frøya nyter ett bad på dagens tur

vel, det var dagens lille innlegg, og til de av dere som ikke kjenner hele historien så er det her noen lenker.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.