Vintersol
Vintersol

 

Det er en sang som heter se alltid lyst på livet, men det er ikke alltid så lett.

Verden er nå en gang bygd opp sånn att vi er avhengig av penger for og kunne fungere inn i dette samfunnet, og etter at jeg mistet jobben i sommer har jeg ennå ikke fått en eneste kr fra nav, så hadde det ikke vært for snill famile så hadde dette virkelig gått til helvete, ikke engang når jeg ble sykemeldt i forbindelse med diabetesen fikk jeg noe fra nav, resultatet er at jeg måtte låne penger til x antall legetimer, og medesiner, og med daglige telefoner og brev fra kreditorer, så er det ikke rart en blir litt frustrert og kanskje litt grinete av og til, og nå er det snart jul.

Og jula i år gruer jeg meg til, ikke for min egen del, men i år har jeg rett og slett ikke råd til og kjøpe noen julegaver til ungene i familien, har rett nok blitt bedt bort i jula, men har ikke mulighet til og bidra med noe som helst, så hva det blir til har jeg ikke bestemt meg for ennå, men nok om det.

 

IMG_8227
Hærlige Frøya

 

Det som holder meg oppe om dagen er jo det gode hummøret til Frøya, ho kan det med og alltid se lyst på livet, alltid glad og alltid klar til hva det måtte være, og vi går mange lange deilige turer om dagen, så tusen takk Frøya for at du alltid er posetiv og glad.

 

IMG_8228

 

Sånn, nå har jeg fått tømt meg litt, vel egentlig ganske mye, jeg er vell ikke den som er mest åpen, og plaprer i vei når jeg er sammen med folk, mange vill nok kraktisere meg som en einstøing, men dere skal vite at jeg setter veldig stor pris på dere som holder ut med meg, sjakk/spillekveldene og at jeg får lov til og komme meg bort litt gjør veldig godt.

Ikke mage ukene til sola snur nå, så for en bare håpe at det går mot lysere tider på alle måter.

 

IMG_8234

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.