Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Ukategorisert / Se alltid lyst på livet!
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Ukategorisert

Se alltid lyst på livet!

Vintersol

Vintersol

 

Det er en sang som heter se alltid lyst på livet, men det er ikke alltid så lett.

Verden er nå en gang bygd opp sånn att vi er avhengig av penger for og kunne fungere inn i dette samfunnet, og etter at jeg mistet jobben i sommer har jeg ennå ikke fått en eneste kr fra nav, så hadde det ikke vært for snill famile så hadde dette virkelig gått til helvete, ikke engang når jeg ble sykemeldt i forbindelse med diabetesen fikk jeg noe fra nav, resultatet er at jeg måtte låne penger til x antall legetimer, og medesiner, og med daglige telefoner og brev fra kreditorer, så er det ikke rart en blir litt frustrert og kanskje litt grinete av og til, og nå er det snart jul.

Og jula i år gruer jeg meg til, ikke for min egen del, men i år har jeg rett og slett ikke råd til og kjøpe noen julegaver til ungene i familien, har rett nok blitt bedt bort i jula, men har ikke mulighet til og bidra med noe som helst, så hva det blir til har jeg ikke bestemt meg for ennå, men nok om det.

 

IMG_8227

Hærlige Frøya

 

Det som holder meg oppe om dagen er jo det gode hummøret til Frøya, ho kan det med og alltid se lyst på livet, alltid glad og alltid klar til hva det måtte være, og vi går mange lange deilige turer om dagen, så tusen takk Frøya for at du alltid er posetiv og glad.

 

IMG_8228

 

Sånn, nå har jeg fått tømt meg litt, vel egentlig ganske mye, jeg er vell ikke den som er mest åpen, og plaprer i vei når jeg er sammen med folk, mange vill nok kraktisere meg som en einstøing, men dere skal vite at jeg setter veldig stor pris på dere som holder ut med meg, sjakk/spillekveldene og at jeg får lov til og komme meg bort litt gjør veldig godt.

Ikke mage ukene til sola snur nå, så for en bare håpe at det går mot lysere tider på alle måter.

 

IMG_8234

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: