Frøya koser seg i snørestene

Hei igjen, og ett Godt nytt år til dere alle.
Så var det nytt år, og som folk sier nye mulighter, hva vill dette året bringe? forhåpentligvis masse deilige turer, samt at vi holder oss friske og raske.

 Litt deilig uten masse snø

 Vel jula er over, og det er tilbake til værdagen, samt ekstra lange turer for og få vekk juleribba, og det er ikke Frøya så veldig lei seg for.
jula her har gått stille og rolig for seg, med masse god mat, både hjemme og hos familie.
samme med nyttår som ble feiret sammen med mamma og pappa og lillesøster med famile, god mat og nyttårraketter ( Frøya bryr seg ikke så mye om de, det værste for ho var at ho ikke fikk være med ut)

   Lavoen i skontorpskogen

 Vel, er igrunn ikke så mye og fortelle, annet en at livet smiler om dagen, og at sommerferien er under planlegging, og i år kommer den til og gå til Telemarkskanelen med snekka sammen med en gammel skolekompis som jeg egentlig ikke har snakket med på 20 år, så det skal bli spennende.

nærbilde av lav

som sagt har vi brukt de første ukene til og gå lange deilge turer, og prøvd og ha med kameraet med varierende hell (sånn som glemt minnekort) men noe bilder har det blitt.

Oscar og Frøya koser seg på kveldstur

 Ellers har vi vært en tur hoss dyrlegen for årkontroll, og Frøya var frisk som en fisk, men etter tidligere erfaringer med legen så snudde Frøya i døra, og ville ikke inn inn, men det gikk fort og smertefritt denne gangen.

Per på kveldstur

Vinteren lar vente på seg og like greit er det syntes vi, hadde rett nok hvit jul, men den vesle snøen som kom i jula forsvant føre nyttår, og lagde is og holke over alt, men nå er det i grunn blitt veldig flott og gå ute ettersom mesteparten av isen er borte bortsett fra skogsveiene, men i terenget er det flott.

bilde fra jordet er egentlig veldig mørkt, og lysstripen er lyset over fredrikstad by


 Vel det var det vi hadde og melde i dag, og som sagt, Godt nytt år til gamle og nye kjente, og det virker som denne vinteren virker som og bli en tid og ta opp gamle vennskap 😉
Fortsatt god søndag.

5 thoughts on “Nytt år nye muligheter”
  1. Håper året som kommer blir flott for dere 2. Ariel er like glad hver gang dere kommer. Du er flink til å ta bilder og skrive. Blir spennende å følge bloggen i år også.Hilsen tante Evelyn

  2. Endelig litt oppdateringer på bloggen din Trond. Fine bilder, liker godt det nærbildet av lav du har tatt. Har du tatt det med macrolinsa? Snart på tide å finne på noe vel? Skal vi ta oss en foto-tur en dag? PS! Husk minnebrikker =)

    Kunne Tingvallamossen vært noe en lørdag eller søndag snart?

    «En av Dalslands största och mest intressanta myrar är Tingvallamossen sydost om Dals-Ed. Från Furukullen öster om mossen har man en fin utsikt över det vidsträckta myrlandskapet. Det centrala partiet är en riktig högmosse. Flera öar och myrholmar finns ute på myren.»

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.