Vel da var det tid for løpetid igjen, og Frøya er ordentlig hormontroll om dagen, og veldig kosete, vel det er ho jo bestandig, men ekstra mye nå.
Ellers av nyheter er det ikke så mye annet en at båten nå er på land og godt pakket inn, og at vi har hatt høsten/vinteren`s første snøfall, men den la seg ikke, smeltet når den traff bakken.
På bildet ligger Frøya og slapper av etter dagens tur, som var litt sur, ett hormontroll som ikke fikk lov til og gå løs, og som skulle lukte på hver eneste lille flekk, og 4 grader i sur vind, så det var godt og komme seg inn.
Så ettersom det ikke blir noe løping løs i skog og mark i ett par tre uker fremover får vi prøve og gå en del spor så Frøya får brukt hode litt ekstra.
Trist for Oscar som ikke får leke med bestevennen sin på en stund, men sånn er det nå bare.
Men når løpetiden er over får vi ta det igjen med en grilltur til Skogland, eller hva sier du Per.
Vel det var vel det jeg hadde og komme med i dag, ta vare på dere selv.

One thought on “Løpetid igjen”
  1. Hei.Ja, da blir det spennende å følge med Cherie. Søstrene fikk jo løptid rett etter hverandre sist. Ellers er lite nytt hos oss også; skal på utstilling med Tascha lørdag…dersom det ikke har kommet noe snø til da, legger vi nok spor som vi kan ha å avreagere på etterpå. Deretter skal begge stilles ut den 14/11. Dersom du tenker å prøve på Frøya; så kan vi jo snakkes om å melde begge søsterene på NRK i Tønsberg i februar? Da kan jeg evntuelt hjelpe dere litt…nå er det ikke så skremmende for oss lenger,men første gangen var jeg fryktelig nervøs…og det gikk jo bra likevel;-)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.