hmm hørte jeg noe der borte?
Ja nå er det en god stund siden vi har latt høre fra oss, og det skyldes vel 2 ting, det er mørkt og vanskelig og ta bilder ute, og det er litt vanskelig og finne på no nytt og skrive, men nå er det vel på tide og gi livstegn fra oss.
Vel har ikke så mye nytt og skrive da men noen bilder fra turen i dag kan jeg legge ut.                                                               Her kommer jeg matfar 🙂

Det er kaldt i engelsviken om dagen, de siste dagene har temperaturen ligge på rundt -8 grader og isen har lagt seg i nede i sundet, så det er greit at snekka ligger på land nå.
Ettersom det ikke blir noe av prosjekt kjøpe van på grunn av at det er håpløst  og utvide lappen til 7500 kilo på dagtid pusler jeg nå med ett annet prosjekt, men det kan jeg komme tilbake til hvis det ordner seg.                                                                 Er jeg ikke skjønn
Ho er jo bare helt nydelig da sett med mine objektive øyner 🙂
Ellers er Per, Oscar, Frøya, og  jeg stadig ute og treffes på kveldene, men da er det som regel mørkt og litt leit og ta bilder av lykkelige tollertroll som leker og trener sammen.
De er kjempeglade i hverandre det sitrer  i hele kroppen til frøya når vi møter opp på avtalt plass og ho ser bilen til Per kommer, og vi hører Oscar sitter i bilen og piper og kanne ikke komme seg fort nok ut til Frøya.
Så jeg er kjempeglad for at vi kan treffes sånn på kveldene.
Denne båten venter på våren
Vel det er ikke alle som bryr seg om  og ta oppbåten på vinteren, og jeg vill tippe denne kan få en tøff vinter, min ligger godt pakket inn på land og venter på vårpuss.
Bare synd det er så lenge til de lyse sommerkveldene.
Men det er ikke så ille nå heller da, så lenge en kler seg etter været.
Hvor ble det av badevannet?
Og til slutt lurer nok Frøya på hva som har skjedd med vannet som det var så deilig? og bade i, det har jo blitt hardt.
Frøya så nemlig sitt snitt til og bade helt til isen kom, selv om ho egentlig ikke fikk lov.
for 14 dager siden var vi ute og prøvde oss på litt jakt i fra holmen mitt ute i sundet her, og når vi rodde ut var det en tynn ishinne på vannet, men det brydde ikke dette badedyret seg om, ho hoppet ut som om det var mitt på sommeren og svømte bland lokkendene og koste seg i vannet, vær sin lyst sier nå jeg :)
Vel det var det for denne gang, men husk og kose dere i denne masete førjulstid, ikke bare stresse.
2 thoughts on “1. søndag i advent, og vi lever fortsatt”
  1. Like badenymfe som sin mor da 😉 La ut et bilde i bloggen min for 2-3 uker siden der Aimee har hatt en svømmetur og klatrer oppå på isen som ligger i vannet.

    Frøya er jo bare vakker, det har du helt rett i. Nydelig tollerfrøken 😀

  2. Det er koselig å følge med på bloggen din Trond. Jeg og ikke minst Oscar er veldig glade for turene vi har sammen med Frøya og deg! Det betyr mye at Oscar har Frøya som tur og lekekamerat, at han for lov til å være hund og bruke sitt språk. Vi ser frem mot mange fine turer sammen. Hilsen turkameratene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.