Vi har nå gått blodspor noen ganger, og det virker som om Frøya digger det.
Her i mitten av uka la Per og jeg opp ett par enkle spor, som Oscar og Frøya ikke hadde noen problemer med og følge, og det er bare så kult og gå bak og følge med hvordan hundene jobber, med nesa.
I går prøvde jeg og gjøre det litt mere vrient og var ute og la ett spor på ca 100m med ett par svinger og igjenom litt kratt, og lot det ligge 3 timer før vi gikk, men det var tydligvis ikke noe problem for godjenta, ho fulgte sporet prikkfritt hele vegen, og fant skanken og godbitene uten problem, så jeg er litt i tvil om jeg skal gjøre det ende vanskeligere, er litt redd for og gå for fort frem, men Frøya er veldig ivrig.
Eller av nyheter er jeg mobilløs om dagen, den dritten har ryke, og de som vill sende meg meld må nå sende de til tvillingnr mitt, ringe kan gjøres på normalnummeret intil jeg får mobilen tilbake fra verkstedet.
Eller har vi vært på speidertur i dag, nærmere bestemt på åpning av speiderhytta til speidergruppa som jeg var leder i for en del år siden, så vi har hatt en fin dag i skogen.
Vi har som sagt litt dilla på spor og jeg kunne godt tenkt meg og gå spor vær dag, men vi får nok holde oss til anbefalingene om og nye oss til maks 2 spor i uka.
En en fin uke allaammen.

One thought on “skogen er full av rådyrskanker”
  1. Morsomt! Utrolig at man blir helt hekta! Neste vanskelighetsgrad, er å ikke bruke skanken i annet enn sporslutten. Deretter kan du begynne å legge spor over natt. Og så lager du «avhopp» dvs lar vær å blod-e først ett par meter på rett strekke, så i en av vinklene. Etterhvert øker du lengden på sporet, og avhoppene. Blir spennende å høre mer hvordan det går.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.