Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Ukategorisert / Vi lever fortsatt
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Ukategorisert

Vi lever fortsatt

Meg

Selvprtrett

Hei igjen, er vel på tide og komme med et lite livstegn igjen.

Det har nå gått ett drøyt år siden jeg mistet jobben, og jeg har ennå ikke lykkes med og få meg no nytt og gjøre, jobbmarkedet er beintøft her i østfold, og det at jeg ikke har no nyttig formel utannelse gjør det ikke akkurat no enklere, og jeg merker at folk ser rart og ned på meg fordi jeg ikke gått såpass lenge uten jobb, men jeg søker på alt som jeg finner, men uten hell en så lenge.

Men jeg merker også at det ikke er sunt og ikke ha noe fast og gjøre, det blir tungt og stå opp om morgenen, og jobben jeg hadde var omtrent hele mitt sosiale liv, så en føler seg fryktlig alene, og blir mer og mer folkesky hvær dag.

Jeg burde vel prøvve og komme meg mere ut, men og bli kjent med folk, og bedrive såkalt løsprat er noe jeg egentlig aldri har mestret, så jeg er sjeleglad for at jeg har Frøya.

Men nok sutring

Frdrikstad by night

Frdrikstad by night

Vel noe må jeg gjøre for og få tiden til og gå, og går masse tur, samt prøver og ta no bilder, selv om jeg er crap til og ta bilder, det er også jaktsesong, så det har blitt ett par tre turer på duejordet.

Bildet over fredrikstad ble tatt på en natttur til Sprinkelet i håp om og få noen nordlysbilder, men de timene jeg var der dukket det desverre ikke opp no nordlys, det lyse pertiet i bildet er den nye kråkerøybrua og stadion, med fredrikstadbroa bak.

2 som slækkær`n

2 som slækkær`n

Vel, litt positivitet må en også ha med, har en liten skogstur på gang sammen med Lars Erik, og gleder meg veldig til og komme meg litt ut i «villmarka» igjen, og satser på og komme med masse bilder og eget blogginnlegg fra den turen etterhvert.

Duejakt

Duejakt

Men men en få være glad en er sånn nogenlude frisk, så er det kanskje noen som har bruk for meg etterhvert, forhåpentligvis.

Snille gode Frøya

Snille gode Frøya.

Tilslutt ett bilde jeg tok i sommer.

Gaupe.

Gaupe.

Tusen takk for at du besøkte siden min, og legg gjerne igjen ett spor på at du har vært her.

 

 

 

One Comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: