Meg
Selvprtrett

Hei igjen, er vel på tide og komme med et lite livstegn igjen.

Det har nå gått ett drøyt år siden jeg mistet jobben, og jeg har ennå ikke lykkes med og få meg no nytt og gjøre, jobbmarkedet er beintøft her i østfold, og det at jeg ikke har no nyttig formel utannelse gjør det ikke akkurat no enklere, og jeg merker at folk ser rart og ned på meg fordi jeg ikke gått såpass lenge uten jobb, men jeg søker på alt som jeg finner, men uten hell en så lenge.

Men jeg merker også at det ikke er sunt og ikke ha noe fast og gjøre, det blir tungt og stå opp om morgenen, og jobben jeg hadde var omtrent hele mitt sosiale liv, så en føler seg fryktlig alene, og blir mer og mer folkesky hvær dag.

Jeg burde vel prøvve og komme meg mere ut, men og bli kjent med folk, og bedrive såkalt løsprat er noe jeg egentlig aldri har mestret, så jeg er sjeleglad for at jeg har Frøya.

Men nok sutring

Frdrikstad by night
Frdrikstad by night

Vel noe må jeg gjøre for og få tiden til og gå, og går masse tur, samt prøver og ta no bilder, selv om jeg er crap til og ta bilder, det er også jaktsesong, så det har blitt ett par tre turer på duejordet.

Bildet over fredrikstad ble tatt på en natttur til Sprinkelet i håp om og få noen nordlysbilder, men de timene jeg var der dukket det desverre ikke opp no nordlys, det lyse pertiet i bildet er den nye kråkerøybrua og stadion, med fredrikstadbroa bak.

2 som slækkær`n
2 som slækkær`n

Vel, litt positivitet må en også ha med, har en liten skogstur på gang sammen med Lars Erik, og gleder meg veldig til og komme meg litt ut i «villmarka» igjen, og satser på og komme med masse bilder og eget blogginnlegg fra den turen etterhvert.

Duejakt
Duejakt

Men men en få være glad en er sånn nogenlude frisk, så er det kanskje noen som har bruk for meg etterhvert, forhåpentligvis.

Snille gode Frøya
Snille gode Frøya.

Tilslutt ett bilde jeg tok i sommer.

Gaupe.
Gaupe.

Tusen takk for at du besøkte siden min, og legg gjerne igjen ett spor på at du har vært her.

 

 

 

One thought on “Vi lever fortsatt”
  1. Stå på så dukker det plutselig opp noe.
    Bilder kan du så absolutt ta!
    Å du vet hvor du får kaffe hvis du har lyst på 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.