Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Macro / Tur til kroppefjäll.
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Macro

Tur til kroppefjäll.

Grei utsikt fra hytta

Grei utsikt fra hytta

Nå i helgen har jeg vært en tur på kroppefjäll og besøkt Lars Erik på en hytte som han har der, og det var utrolig deilig og komme seg litt bort.

Det var ei lita fin hytte som ligger rett ved ett godt fiskevann som jeg ikke helt fikk med meg navnet på, men det er en utrolig fin plass.

prøver fiskelykken

prøver fiskelykken (foto Lars Erik)

Det var utrolig varmt når jeg kom, gradestokken viste 29+ så det fristet ikke med så veldig til stor fysisk aktivitet, men når en først er ved ett flott fiskevann så måtte vi jo prøve lykken.

Men noen stor fangst ble det ikke, men nok til at det ble abbor på grillen, vil vell tippe at det var litt i varmeste laget til at fisken var bitevillig.

hakke hakkespet

hakke hakkespet

Som sagt en veldig rolig plass uten antydning til bildur eller annen lydforurensning, kun natur og dyreliv som kunne høres, bare helt hærlig. jeg håper virkelig at jeg får lov til og besøke denne plassen flere ganger.

Markjordbær

Markjordbær

Det vi brukte tiden på denne gangen var og sitte og nyte naturen og stilheten, og som sagt litt fiske, og litt fotografering, og ikke minst god mat.

smørblomst og innsekt

smørblomst og innsekt

I og med at denne hytta ligger i svergie, og at denne turen ble bestemt litt fort, så fikk ikke Frøya være med denne gangen, så ho fikk være hjemme med mor og far, men ble helt sikker godt bortskjemt alikevel.

dagens soveplass

dagens soveplass.

På grunn av den varme temperaturen, så fant jeg fort ut at og klare og sove inne på hytta ble litt i varmeste laget for meg, men heldigvis hadde jeg med meg villmarkshengekøya mi og la meg ute fritt og luftig.

På natta slo været voldsomt om, og det kom kraftig regn, så da fikk jeg testet køya ordentlig, og det var overhodet ikke noe problem og ligge tørt og godt under duken på køya.

Til slutt så gjorde jeg ett nytt forsøk på en timelapse og jeg må vell få si at ut i fra at dette bare er mitt andre forsøk så er jeg godt fornøyd med resultatet.

Tusen tusen takk for en hyggelig tur Lars.

PS jeg setter stor pris på kommentarer her på bloggen.

 

 

One Comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: