Lenge til gåsejak

Vel nå som Frøya er nyopperert, så blir matfar litt rastløs, blitt avhengig av turer jeg også, så i dag ble det en bitteliten tur alene med kameraet, mens Frøya var hjemme oss mor og far.

En trenger ikke gå så mange meter for og finne motiver, spesiet ikke nå som naturen er i ferd med og eksplodere, og jeg kjenner litt på at jeg er alt for sjeldent ute med kameraet, da innstilinger ikke sitter 100% men må tenke meg om hver gang jeg skal stille inn manuelt.

Litt oppdatering på Frøya skal jeg også ta med, ho har tatt opperasjonen veldig godt, og de første dagene skjønte ho at det var ro som gjaldt, ho hadde nok litt vond også selv om ho ikke ville vise det, men har fått smertestillende medesiner 2 ganger om dagen inntil i går.

Men de to siste dagene har ho blitt betraktlig raskere, og mener nok selv at nå er nok med rolige dager, selvsagt er ikke matfar enig i det, og vi får vente og se hva dyrlegen sier når vi skal dra og ta stinga senere til uka.

Men vi er opptimistiske om at dette skal gå bra, men vi vet jo ikke sikkert ennå, det gjenstår 12 uker med cellegift, men dyrlegen forsikrer at den kuren ikke skal ha noe og si for formen til Frøya, så vi venter mest på at såret skal gro seg fint, slik at bading i sjø og gjørme kan gjenomføres igjen slik Frøya elsker det.

best i sort hvitt

Ellers ønsker jeg dere alle fortsatt god påske, og nyt det flotte påskeværet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.