Grei utsikt fra hytta
Grei utsikt fra hytta

Nå i helgen har jeg vært en tur på kroppefjäll og besøkt Lars Erik på en hytte som han har der, og det var utrolig deilig og komme seg litt bort.

Det var ei lita fin hytte som ligger rett ved ett godt fiskevann som jeg ikke helt fikk med meg navnet på, men det er en utrolig fin plass.

prøver fiskelykken
prøver fiskelykken (foto Lars Erik)

Det var utrolig varmt når jeg kom, gradestokken viste 29+ så det fristet ikke med så veldig til stor fysisk aktivitet, men når en først er ved ett flott fiskevann så måtte vi jo prøve lykken.

Men noen stor fangst ble det ikke, men nok til at det ble abbor på grillen, vil vell tippe at det var litt i varmeste laget til at fisken var bitevillig.

hakke hakkespet
hakke hakkespet

Som sagt en veldig rolig plass uten antydning til bildur eller annen lydforurensning, kun natur og dyreliv som kunne høres, bare helt hærlig. jeg håper virkelig at jeg får lov til og besøke denne plassen flere ganger.

Markjordbær
Markjordbær

Det vi brukte tiden på denne gangen var og sitte og nyte naturen og stilheten, og som sagt litt fiske, og litt fotografering, og ikke minst god mat.

smørblomst og innsekt
smørblomst og innsekt

I og med at denne hytta ligger i svergie, og at denne turen ble bestemt litt fort, så fikk ikke Frøya være med denne gangen, så ho fikk være hjemme med mor og far, men ble helt sikker godt bortskjemt alikevel.

dagens soveplass
dagens soveplass.

På grunn av den varme temperaturen, så fant jeg fort ut at og klare og sove inne på hytta ble litt i varmeste laget for meg, men heldigvis hadde jeg med meg villmarkshengekøya mi og la meg ute fritt og luftig.

På natta slo været voldsomt om, og det kom kraftig regn, så da fikk jeg testet køya ordentlig, og det var overhodet ikke noe problem og ligge tørt og godt under duken på køya.

Til slutt så gjorde jeg ett nytt forsøk på en timelapse og jeg må vell få si at ut i fra at dette bare er mitt andre forsøk så er jeg godt fornøyd med resultatet.

Tusen tusen takk for en hyggelig tur Lars.

PS jeg setter stor pris på kommentarer her på bloggen.

 

 

One thought on “Tur til kroppefjäll.”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.