Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Båt og jakt / "sjøfugl" jakt
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Båt og jakt

"sjøfugl" jakt

Dramatisk horisont.
Vel i går den 10. så startet den frie jakta på sjøen etter sjøfugl, og det er det samme som kaninjakt?
Det har seg sånn at den første jakthelga har det likksom blitt tredisjon og prøve seg på villkanin ute på noen øyer her som det er kanin på.
Og i år som i fjor så storkoste Frøya seg på kaninjakt, og ho visste utmerket godt fra i fjor hva som skulle gjøres kaninene skulle jages frem 🙂
Kaninene letes frem
Og Frøya er tøff når det er en jobb som skal gjøres tornekratt lar hun seg ikke stoppe av, det bærer igjenom så lenge det er kaninsteik og lukte.
I år så var jeg alene om og dra på kaninjakt, vi skulle egentlig vært 2, men andremannen ga av ukjent grunn aldri lyd fra seg, så Frøya og jeg dra ut alene, men vi hadde en flott tur alikevel vi.
 Alle kriker og kroker skal gjenommletes
Og at Frøya var god og sliten etter jakta er det ingenting og si på, i følge gps`n klokka ho inn 17 km i løpet av dagen, så ho fortjener en god hvil i dag, men ho maser i skrivendes stund om vi ikke skal gå tur snart :).
Og en liten tur skal ho få, men i dag blir den bare ned til valglokalet og tilbake.
Men neste helg hvis været er bra får vi se om fuglejakta også kan bring inn litt fugl, men vi fikk da noe og putte i gryta i går også da.
Frøya viser frem lørdagens bytte.
Ha fortsatt en god søndag, og husk og bruke stemmeretten.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: