Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / Med jula kom vinteren til Engelsviken.
Opprasjon chili, sesongen over? Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera)

Frøya

Med jula kom vinteren til Engelsviken.

Vel da er vi godt inne i romjula og her kommer det noen bilder, det første er Frøya som koser seg med tørka griselabb på juleaften.

Har fri hele romjula så nå er det masse kvalitetstid med frøya og familien vi går turer i snøen og trener litt innimelom og slapper av og koser mye, Frøya har blitt litt av en kjælegris:) spesielt om morgenen og kvelden.

Var ille skeptisk til hordan hu ville reagere på juletreet, men det var veldig spennende de første timene ellers har det fått stå i fred.

Ellers ikke så mye nytt og melde fra Engelsviken, Pappa ligger fortsatt på sykehuset, men er på bedringens vei så juleaften ble med meg mamma og storebro Kai, men vi koste oss så godt vi kunne.

Frøya elsker og herje med broren min Kai Rino vel alle unger elsker Kai og her er hu på fanget hans og biter og herjer litt 🙂

Og her finner hu frem godbiter i julegaven fra Sara (kinesisk nakenhund med pels matmor søstra mi)

Så sliten og trett blir man en julekveld

Kvelden 1 juledag begynte det og snø kraftig og når vi våknet opp andre juledag var det bare og stå opp og start opp snøfreseren, og etter god en godt og sen frokost tok frøya og jeg oss en tur ned i stranda for og få av oss litt ribbefett, og for og se etter båten.

Frøya syntes det er ill moro med snø, men hu var veldig sliten etter og ha hoppet runt i snøen nede i stranda.

enklest og gå i oppgåtte spor.

Hopper opp som en kanin.

Så ble hu bort i snøen 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: