Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Ukategorisert / Klar for ny båtsesong
Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur “Villmarka” kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda Gratulerer med dagen Frøya Ny flott dag på Rauer En ettermidag på stranden Uten jobb Flott frihelg Sommer`n er i gang Dagens Bilde Hærlig vårdag Søndagstur 23 Mars 40 år Ukens fotoutfordring uke 9 Ukens Fotoutfordring uke 8 På aketur Årets korteste dag Juleverksted og vindfull søndag Søndagstur og en måned igjen til Jul Ekko Hei (ny) sveis Hummer og kanari Hipp Hurra Frøya har bursdag i dag Kanalferien. siste del Lårdalsstigen. kanalferien fortsetter Ekspedisjon Telemarkskanalen. Vår fantastiske natur Gråmåke Ettermidagstur til Sølvstufoss vann og sjø Klar for ny båtsesong Ekorn Det er vår igjen. Sjelens speil Syltetøyglasset og to kopper kaffe Nytt år nye muligheter

Ukategorisert

Klar for ny båtsesong

 Nypolert og klar for vannet

Vel da er båten igjen på vannet, og den har blitt godt vasket, og det trengte den etter to år liggende ute uten og vært oppe av vannet.
Det krevdes mye gnikking og gnuing for og få den ordentlig ren igjen, men så ble det rent tilslutt.
 Godt og vann under kjølen igjen

Motoren har i vinter fått en total overhaling, og er forhåpentligivis klar for mange fisketurer og lang ferietur i løpet av sesongen, planen er og ta en tur opp telemarkskanelen i sommer, og det var egentlig meningen at langtursesongen skull startet allerede nå i pinsen, men av diverse grunner ble det avlyst desverre for det har vært flott båtvær.
Frøya storkoser seg med pose og sekk (bade og hente pinne)


Men vi har vært ute og nyte været alikevel, og med den varmen som har vert her i pinsen, syntes Frøya det har vært helt greit og avkjøle seg litt i vannet selv om det bare holder 13 grader.

 Gåsa koser seg i sola
Vel det var dagens lille innslag, men vi gleder oss til og skrive mere om årets sesong på vannet 🙂
Fortsatt god pinse.
jeg er på

  Fredrikstadnorske bloggkart!

3 Comments

  1. Lars Ulriksen 21. mai 2013 05:22

    =)

  2. Ann Kristin for Tascha & Cherie 26. mai 2013 21:31

    Ønsker dere en fantastisk sommer 🙂

  3. Trond Arvid Hagen 27. mai 2013 22:05

    Det samme til dere 🙂

Post a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.