Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / Frøya er syk
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Frøya, hund, Toller

Frøya er syk

Dette har jeg gruet meg til og fortelle nå i mange dager, men det er vel bare en måte og si det på, den kjære lille søte jenta mi har fått konstatert kreft.

Det hele startet på tirsdag da jeg opptaget en liten kul ved det ene fremlabben, og tenkte først at det kanskje var ett bitt eller noe, men når det ikke var noe bedre på onsdag så ringte jeg dyrlegen for en time, og fikk det på torsdag.

De tok først en liten prøve, og svaret på den var ikke bra, men for og få resultatet bekreftet, ble det narkose og en større prøve, og mistanken ble bekreftet, og der satt jeg og klarte knapt nok og si ett eneste ord, der og da raste verden.

Frøy er alt jeg har, og uten ho vet jeg ikke åssen det hadde gått når jeg gikk arbeidsledig, det var ho som fikk meg opp og ut og som alltid logret og kommer krypende inn i armkroken, det er så forbanna at sånt skal ramme en sjel som bare er god og som vill hilse og bli kjent med alle.

Men alt håp er ennå ikke ute, mens ho lå i narkose ble ho også tatt røngen for spredning, noe de ikke kunne se at det er.

Så nå sitter jeg med 2 valg, la ting gå sin gang, eller satse på en opperasjon med påføgende cellegiftkur, som er en kostbar affere.

Vel valget er vel egentlig ikke så veldig vannskelig, jeg skylder Frøya så uendelig mye og Dyrlegen forsikrer at cellegiftkuren ikke vil påvirke Frøya i noen grad annet en at vi må til dyrlegen en gang i uke noen måneder etter opperasjon.

Så da er det bare og håpe og håpe at dette går bra, så får vi helder bare stramme inn livremma betraktlig i noen måneder.

Heldigvis er Frøya lykkelig uvitende om det hele, for ho har ingen tegn på at noe er galt eller at kulen er vond.

Men du verden og vondt deg gjør i sjela mi, men prøver så godt jeg kan og ikke la det påvirke hverdagen min eller Frøya sin.

Hærlige Frøya

4 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: