Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Bilder / Foto / Det er Høst
Opprasjon chili, sesongen over? Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera)

Bilder / Foto, Frøya

Det er Høst

Hei igjen godtfolk. på tide og gi litt livstegn fra seg igjen.
Nå har Høsten slått innover oss for fult, på godt og vondt.
Høsten er egentlig min favortittårstid, det eneste kjedelige med høsten er att det blir så tidlig mørkt, eller elsker jeg den skarpe høstlufta, og ikke minst, det er jakttid.

Frøya koser seg i Høstskogen
Ellers har jeg vel egentlig ikke vært og jaktet så veldig mye ennå, kun vært ett par turer på duejordet, og har ikke fått skutt mere en 7-8 duer, mye hauk på mine duerjorder i år, og når hauken er fremme holder duene seg unna, men Frøya elsker og være med ut og jakte, ho sitrer i hele kroppen vær gang jeg tar frem ei børse, og ho blir skuffet hvis jeg bare skal pusse den.
Blåbærriset har ikledd seg høstfarger
Men ho skal få jaktet mye fremover håper jeg, harr ett par rådyr jeg kan skyte, og rådyrjakta varer som kjent helt frem til 23 desember, samt fra 1. oktober er det full fart på sjøfuglen, som er den jakta Frøya liker allerbest, og det blir forhåpentligvis noen villkaniner i år også.
Blåbær
Ellers er det ikke så mye nytt som er spennende og fortelle om, og det er nok derfor bloggen ikke blir oppdatert så ofte, det går liksom i den vanlige værdagslige tralten, men sånn er det vel for de fleste.
Furukongle
Men i dag har vi vært og gått en lang tur i skogen, og vært og besøkt speidergruppa som jeg en gang var leder i på den nye hytta deres, og hadde med kamera ut og tok de bildene jeg viser frem i dag.
Lyng som lengter tilbake til sommeren
Men nå holdt jeg på og glemme det siste prosjektet mitt, nemlig hjemmelading.
Har nå fått gjort ferdig mitt nye furterom, har fått ryddet ett rom som har vært brukt til og lagre rot og ting som ikke har vært i bruk, og gjort det om til laderom.
Og slik har laderommet blitt
Og på det rommet har jeg planer om og utvikle hyperpresisse ladninger som er tilpasset mine børser, spennende skal det bli, blir nok mest aktiv der når vintermørket setter inn for alvor, men jeg har allerede ladet mine første testskudd.
Mine aller første hjemme ladete skudd
har ladet meg noen testskudd, men har ikke fått testet de ennå, men blir nok en tur på skytebanen på onsdag for og teste de ut, og går disse bra kommer de til og bli mine rådyrpatroner.
Frøya viser tunga til kamera 🙂
Vel det for være det for i dag, men har ett lite ønske på slutten, jeg ser at det faktisk er en del folk inne her og titter, men det er lite kommentarer og få, ønsker meg veldig litt tilbakemeldinger, gjærne på godt og vondt, er ikke redd for kritikk, hva kan jeg gjøre for og gjøre bloggen mere inntresant, eller skryt over hvor vakker Frøya er, eller bildekritikk.
Fortsatt god Søndag.

4 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: