Hei igjen godtfolk. på tide og gi litt livstegn fra seg igjen.
Nå har Høsten slått innover oss for fult, på godt og vondt.
Høsten er egentlig min favortittårstid, det eneste kjedelige med høsten er att det blir så tidlig mørkt, eller elsker jeg den skarpe høstlufta, og ikke minst, det er jakttid.

Frøya koser seg i Høstskogen
Ellers har jeg vel egentlig ikke vært og jaktet så veldig mye ennå, kun vært ett par turer på duejordet, og har ikke fått skutt mere en 7-8 duer, mye hauk på mine duerjorder i år, og når hauken er fremme holder duene seg unna, men Frøya elsker og være med ut og jakte, ho sitrer i hele kroppen vær gang jeg tar frem ei børse, og ho blir skuffet hvis jeg bare skal pusse den.
Blåbærriset har ikledd seg høstfarger
Men ho skal få jaktet mye fremover håper jeg, harr ett par rådyr jeg kan skyte, og rådyrjakta varer som kjent helt frem til 23 desember, samt fra 1. oktober er det full fart på sjøfuglen, som er den jakta Frøya liker allerbest, og det blir forhåpentligvis noen villkaniner i år også.
Blåbær
Ellers er det ikke så mye nytt som er spennende og fortelle om, og det er nok derfor bloggen ikke blir oppdatert så ofte, det går liksom i den vanlige værdagslige tralten, men sånn er det vel for de fleste.
Furukongle
Men i dag har vi vært og gått en lang tur i skogen, og vært og besøkt speidergruppa som jeg en gang var leder i på den nye hytta deres, og hadde med kamera ut og tok de bildene jeg viser frem i dag.
Lyng som lengter tilbake til sommeren
Men nå holdt jeg på og glemme det siste prosjektet mitt, nemlig hjemmelading.
Har nå fått gjort ferdig mitt nye furterom, har fått ryddet ett rom som har vært brukt til og lagre rot og ting som ikke har vært i bruk, og gjort det om til laderom.
Og slik har laderommet blitt
Og på det rommet har jeg planer om og utvikle hyperpresisse ladninger som er tilpasset mine børser, spennende skal det bli, blir nok mest aktiv der når vintermørket setter inn for alvor, men jeg har allerede ladet mine første testskudd.
Mine aller første hjemme ladete skudd
har ladet meg noen testskudd, men har ikke fått testet de ennå, men blir nok en tur på skytebanen på onsdag for og teste de ut, og går disse bra kommer de til og bli mine rådyrpatroner.
Frøya viser tunga til kamera 🙂
Vel det for være det for i dag, men har ett lite ønske på slutten, jeg ser at det faktisk er en del folk inne her og titter, men det er lite kommentarer og få, ønsker meg veldig litt tilbakemeldinger, gjærne på godt og vondt, er ikke redd for kritikk, hva kan jeg gjøre for og gjøre bloggen mere inntresant, eller skryt over hvor vakker Frøya er, eller bildekritikk.
Fortsatt god Søndag.
4 thoughts on “Det er Høst”
  1. Synes det er veldig ålreit å lese her inne, og liker veldig godt bildene dine:D Og Frøya er jo bare skjønn da:)

  2. Vell trene spesefikk på jakt gjør vi ikke, det meste gjør Frøya rett av seg selv, vi var på ett par tre jakttreninger på den lokale retriverklubben, men syntes det var bare alvor og ikke no artig der, syntes også det var litt i overkant harde mot hundene, samt at ingen der faktisk jaktet, de trente kun til konkuransje. på due og fugl apporterer hu med STOR iver, kanskje litt for stor iver, og er det fulger som kommer bort finner hu dem, og ikke søren om ho gir seg føre den er funnet.
    på rådyr er ho stort sett bare med, men er veldig ivrig på og gå spor etter de, når det gjelder kanin så finner ho de og jager dem frem, også veldig moro, ho elsker jakt og piper av glede når jeg tar frem børsa, og blir skuffet hvis jeg bare skal pusse den 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.