Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / campingliv / Siste feriedag
Opprasjon chili, sesongen over? Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera)

campingliv, Frøya

Siste feriedag

Frøya har full oversikt fra benken.
Jepp nå er ferien over, i dag var siste feriedag, og på mandag er det tilbake til hverdagen 🙁 kunne godt tenkt meg ett par uker til, men det går desverre ikke.
Ferien har blitt brukt både hjemme på sjøen og på Buerskogen camping.
Nydelig vær på sjøen.
Været kan jeg ikke klage på stort sett pent vær med noen regnværs dager innemellom, bedre vær en jeg har hatt de siste par årene.
Første uka var jeg stort sett hjemme, med flere fisketurer, og fisken har bitt godt, ble også en tur til Strømstad i nydelig vær sammen med lillesøster/m familie.
Frøya koser seg i vannet på campen.
At frøya elsker og bade er vel ingen hemmelighet, derfor elsker ho og være på camp, for der får ho lov til og bade opp til flere ganger om dagen.
hente noe i vannet, behøver ikke spørre 2 ganger.
Litt avslapping må også til.
Som sagt vi har ikke gjort noe veldig spesielt på campen, men kost oss med bading lange, lange turer, og god mat og drikke.
Kjell på besøk.
Fikk også overnattingsbesøk og Kjell (matfar til Ariel gift med tante) og vi var på skogstur og plukket blåbær, og prekæ og koste oss på kvelden, veldig koselig kæll og ha besøk av, du er hjertelig velkommen tilbake når tyttebærene er modene 🙂
Hmm hva skjer nå æ?
Ellers har vi jo vært ett par turer og hilst på de vakre valpene til Ariel, og de vokser godt, og har så smått begynt og utforske verden.
3 uker gammel og nysgjerrig på verden utenfor valpekassa.
sove litt etter maten.
Vel det var kortversjonen ferien min, og nå er det ikke lenge til jakt, vi gleder oss til spennende høstdager.
Regnbue ved buerskogen.
Nyt vær dag som om det er den siste.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: