Frøya har full oversikt fra benken.
Jepp nå er ferien over, i dag var siste feriedag, og på mandag er det tilbake til hverdagen 🙁 kunne godt tenkt meg ett par uker til, men det går desverre ikke.
Ferien har blitt brukt både hjemme på sjøen og på Buerskogen camping.
Nydelig vær på sjøen.
Været kan jeg ikke klage på stort sett pent vær med noen regnværs dager innemellom, bedre vær en jeg har hatt de siste par årene.
Første uka var jeg stort sett hjemme, med flere fisketurer, og fisken har bitt godt, ble også en tur til Strømstad i nydelig vær sammen med lillesøster/m familie.
Frøya koser seg i vannet på campen.
At frøya elsker og bade er vel ingen hemmelighet, derfor elsker ho og være på camp, for der får ho lov til og bade opp til flere ganger om dagen.
hente noe i vannet, behøver ikke spørre 2 ganger.
Litt avslapping må også til.
Som sagt vi har ikke gjort noe veldig spesielt på campen, men kost oss med bading lange, lange turer, og god mat og drikke.
Kjell på besøk.
Fikk også overnattingsbesøk og Kjell (matfar til Ariel gift med tante) og vi var på skogstur og plukket blåbær, og prekæ og koste oss på kvelden, veldig koselig kæll og ha besøk av, du er hjertelig velkommen tilbake når tyttebærene er modene 🙂
Hmm hva skjer nå æ?
Ellers har vi jo vært ett par turer og hilst på de vakre valpene til Ariel, og de vokser godt, og har så smått begynt og utforske verden.
3 uker gammel og nysgjerrig på verden utenfor valpekassa.
sove litt etter maten.
Vel det var kortversjonen ferien min, og nå er det ikke lenge til jakt, vi gleder oss til spennende høstdager.
Regnbue ved buerskogen.
Nyt vær dag som om det er den siste.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.