Ariel og Frøya er veldig gode venniner.
Vel sist uke fikk vi innkalling fra dyrlegen til ny vaksinasjon, så jeg ringte inn og fikk time i går, men der fant de ut noe som fikk hjertet mitt til og stoppe.
Etter at vaksinen var gitt, sjekket dyrlegen almentilstanden, dvs beveglighet i ledd,ører poter øyne, dvs alminnelig helseundersøkelse, og alt var kjempeflott helt til han skulle lytte på hjertet, han lyttet og lyttet flyttet stetoskopet og lyttet litt til, så sa han her er noe som bør sjekkes nærmer.
Han hørte en lyd, eller en bilyd som han kalte det.
Han forklarte det med at hørte en turbulens i hjertet, og forklarte videre at det ikke behøver og bety noe alvorlig, men at han ville sjekke det ut siden Frøya ikke er mere en 2 år gammel.
Så nå har vi fått time den 15 desember og skal da inn til hjertescanning.
Men du verden den følelsen jeg har nå den er ikke god, tenker jo det værste med en gang, og jeg skal ærlig innrømme at jeg aner ikke hva som kan forårsake turbulent lyd fra hjertet, selv om jeg er en gammel sanitetsmann fra millitæret.
Har ikke hatt en god dag på jobben i dag for og si den sånn, har bare gått rundt og tenkt på godjenta mi i hele dag, og prøvd og trøste meg med at det ikke behøver og bety noe, og at det ikke er akutt, og at vi kunne leve som vanlig frem til undersøkelsen den 15.
Men nok om det, mere info kommer når vi har vært inne til undersøkelse.
Litt vennskapelig bryting
På veien hjem dro jeg innom tante Evelyn for litt moralsk støtte, og får og prøve og få tankene vridd over til litt positivitet, og Frøya og Ariel storkoset seg som vanlig i sammen, og der  begynte ho sannelig og blå litt også, så nå er løpetiden i gang, så nå blir det desverre ikke noe Oscar eller løpe fritt i tre uker fremover dvs frem til hjertescannigen.
Hmm lurer på om Frøya merker min bekymring eller om det er løpetiden, men ho har passet veldig godt på meg i kveld, og vill kose hele tiden godjenta mi.
Vel det var de kjedelig nyhetene jeg hadde denne gang, men jeg kommer ikke til og få ordentlig fred føre etter den 15, og satser på at dette ikke er alvorlig, til helgen tar vi oss en ny tur til Svartodden for og se om nyttårmidagen kan bli en storfugl, selv om jeg ikke helt tror vi klarer det denne gangen heller, men ett flott sted for og koble vekk hverdagen en liten stund.
Fortsatt god kveld.
5 thoughts on “Veldig bekymret matfar”
  1. Frøya ser veldig flott ut; jeg krysser fingre og håper det var litt rusk i stetoskopet. Veldig lurt å nyte dagen;kos dere på tur!..og ja,de firbeinte merker når matfar ikke har det bra. Hilsen Ann Kristin & to snupper i Asker

  2. Kjære lille gutten min!!!!
    Alt kommer til å gå bra med Frøya. Hun er en glad og livlig hund. Men jeg skjønner at du er redd for gullet ditt. Frøya og Ariel kommer til å være venninner i mange mange år. Å Frøya har det som plommen i egget sammen med matfaren sin. Det er så koselig når dere kommer på besøk. Glad i dere begge to. Hilsen tante Evelyn

  3. Skjønner godt at du er engstelig Trond, men Frøya er så utholdende og i så fin form at jeg tror at det ikke kan være noe alvorlig. Oscar savner veldig å kunne leke med henne. Han piper og uler høyt hver gang han ser en bil som ligner din. Hilsen Oscar og Per

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.